ZahraničiePop/Rock

Zara Larsson a David Guetta v spoločnom singli “On My Love”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Zara Larsson a David Guetta v spoločnom singli “On My Love”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Zara Larsson dnes predstavila nový singel “On My Love” v spolupráci s DJ-om a producentom Davidom Guettom. Jedná sa o najnovšiu nahrávku škandinávskej popovej hviezdy, ktorá nasleduje po hite “Can’t Tame Her”, a završuje letnú koncertnú činnosť, počas ktorej Larssonová obchádza celý svet a zároveň žongluje s novou hudbou a novinkami o svojom hereckom debute (pripravovaný film spoločnosti Netflix “A Part Of You” (2024)).

Zara Larsson a David Guetta, ktorí prvýkrát spolupracovali na piesni “This One’s For You” – oficiálnom singli UEFA EURO 2016 -, sa v skladbe “On My Love” znovu tvorivým spôsobom stretávajú: na Ibizu pripravená skladba je plná hmatateľnej švédskej melanchólie. ‘On My Love’ je uvedená na trh spolu s úžasným videoklipom, ktorý eufóriu piesne posúva ďalším nečakaným smerom – je kronikou slnečného dňa a popoludňajších hodín Zary a jej sestry Hanny. Larsson k piesni “On My Love” hovorí: “On My Love” je o vzťahoch, ktoré pre vás v živote znamenajú toľko, že by ste na nich dali všetko. Či už je to platonický vzťah, niečo s členom rodiny, milencom, priateľstvo alebo čokoľvek iné – všetci potrebujeme niekoho, kto vám jednoducho prináša čistú radosť, pretože o tom je život.”

Skladba “On My Love” nasleduje po celosvetovom hite Davida Guetta “Baby Dont Hurt Me” s ďalšími superhviezdami Anne-Marie a Coi Leray, ktorý sa stal zlatým po celej Európe a na začiatku tohto roka sa dostal aj do Top 20 vo Veľkej Británii. V súčasnej dobe je Guetta celosvetovo deviatym najstreamovanejším umelcom na Spotify, na BRITs získal ocenenie “Producent roka” a v DJ Magu sa stal tretíkrát za sebou DJom č. 1.

V roku 2023 si Zara Larsson tiež stanovila vlastný program – čiastočne tým, že sa obzrela za tým, odkiaľ prišla. “Can’t Tame Her” bola divoká ženská hymna, ktorá strávila viac ako 16 týždňov v britskej Top 40, dosiahla 3. miesto na iTunes a 1. miesto v americkom Dance Radiu: táto cesta bola o to sladšia, že išlo o Larssoninu prvú nahrávku na jej vlastnom labeli Sommer House, ktorá nasledovala po priekopníckej zmluve so spoločnosťou Sony, vďaka ktorej ešte len 25-ročná speváčka zároveň prevzala kontrolu nad celým svojím nahrávacím katalógom. Tento rok v lete Zara vydala aj skladbu “End of Time”, ktorá je filmovou návštevou vášho mladšieho ja a pripomienkou, že treba vždy nasledovať vnútorné pohnútky. Vo videoklipe ‘On My Love’, ktorý vznikol v spolupráci s Davidom Guettom, sa Larssonová vracia na tanečný parket, ale opäť sa zamýšľa nad vzťahmi so sebou samým a ostatnými, ktoré pomáhajú formovať to, kým ste dnes: v prípade Zary Larssonovej je to bezpochyby jedna z najosviežujúcich, nekonečne pozitívnych postáv súčasného popu.

Zdroj: TS, Sony music

Tituly od Zary nájdete aj u nás na: www.spinaker.sk  a od Davita na: www.spinaker.sk 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*