O nás

Spoločnosť SPINAKER s.r.o. bola založená v roku 2008. Jej vznik bol reakciou na absenciu stabilného a technologicky kvalitného distribučného partnera na trhu s médiami. Obaja spoločníci v tom čase pracovali pre vydavateľstvá a spoločnosti, ktoré sa venovali importu médií na slovenský trh.

Okrem distribúcie a zásobovania maloobchodných sietí začala spoločnosť SPINAKER budovať katalóg slovenských umelcov, ktorí v čase transformácie trhu s hudbou vo veľkej miere prešli na model „samovydávania“.

Počet umelcov s „exkluzívnym zastúpením SPINAKER“ rástol a rastie geometrickým radom. Dnes zastrešujeme zásadnú časť domáceho hudobného obsahu a pritom neustále rozširujeme distribúciu o hudobné a filmové vydavateľstvá.

Spoločnosť SPINAKER sa stala významným subjektom na trhu s hudobnými a filmovými médiami. Naše služby sa medzičasom rozrástli o digitálnu distribúciu, celkové poradenstvo pri vydávaní albumov a iné. V roku 2018 spoločnosť vstupuje aj na maloobchodný trh prostredníctvom internetového obchodu www.spinaker.sk.