Xindl X vypredal Forum Karlín. Šialený videoklip k novému singlu ohlasuje jeho Best of s názvom “Anjel v blbým věku”.

Xindl X vypredal Forum Karlín. Šialený videoklip k novému singlu ohlasuje jeho Best of s názvom “Anjel v blbým věku”.
18. októbra 2019 spinaker

Xindl X vypredal Forum Karlín. Šialený videoklip k novému singlu ohlasuje jeho Best of s názvom “Anjel v blbým věku”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Veď žijeme tak krátko, tak prečo svoje okamihy strácať?” Pýta sa Xindl X vo svojom novom singli Voľnobeh. Hravá pieseň, ktorá prekvapí sviežim moderným zvukom ovplyvneným trendmi elektronickej hudby, sa dočkala ambiciózneho videoklipu v réžii Jakuba Sommer. Spolu s ďalšími dvoma novinkami a viac ako dvoma desiatkami známych hitov sa objaví na spevákovom albume Best of s názvom “Anjel v blbým věku”, ktorý vyšiel 18. októbra.

To najlepšie zo svojho repertoáru pripomenie Xindl X na vypredanom koncerte v pražskom Fóre Karlín 28. novembra, kde oslávi svoje štyridsiate narodeniny.

Singel Voľnobeh je prvou spoluprácou Xindla X s dvojicou mladých producentov z Liberca Kennyho Rough a Robina Mood. Tí spevákov osobitý textársky rukopis plný zábavných slovných hračiek obliekli do úplne nového kabáta. Pri jeho pomyselnom šití hojne čerpali z vplyvov súčasnej elektronickej scény.

Bola pre mňa zaujímavá skúsenosť nahrávať s niekým, kto k aranžmánom pristupuje inak, než som bol doteraz zvyknutý. S oboma chalanmi to bolo pohodové nakrúcanie a verím, že sa dobrá nálada preniesla aj do výslednej piesne. Tiež dúfam, že to rozhodne nie je naša posledná spolupráca,” pochvaľuje si nový impulz vo svojej tvorbe Ondřej Ladek.

K optimistickej skladbe, ktorá nás nabáda k tomu, aby sme v živote občas zvoľnil a vychutnávali si každý jeho okamih, vznikol tiež výpravný videoklip z dielne režiséra Jakuba Sommer. Ten stojí za úspechom nápaditých snímok zo začiatkov Xindlovej kariéry, ako je Anjel alebo dysgrafikov.

Som rád, že som Jakuba po ôsmich rokoch opäť ukecal, aby mi nakrútil ďalší klip. Ten predchádzajúci – “Najlepší kuchár”,  bol skôr taký malý veľkofilm, a tak sme si dlho hovorili, že bude ťažké ho niečím tromfnúť. Ale myslím, že sa nám to podarilo. Fanúšikovia sa môžu tešiť na náš dosť možno nejvýpravnější a celkom určite najšialenejší klip,” ubezpečuje hitmaker.

Voľnobeh sa spolu s ďalšími dvoma novinkami a všetkými doteraz vydanými dvadsaťjeden rádiovými singlami Xindl X objaví na jeho výberovom albume. Pod názvom Anjel v blbým veku, ktorý pripomína dvaj z jeho najväčších hitov.

Tituly Xindla X si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*