Vychádza singel Georga Michaela po jeho smrti – “This Is How (We Want You To Get High)”!

Vychádza singel Georga Michaela po jeho smrti – “This Is How (We Want You To Get High)”!
7. novembra 2019 spinaker

Vychádza singel Georga Michaela po jeho smrti – “This Is How (We Want You To Get High)”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Posmrtne vychádza singel britského speváka, skladateľa a producenta Georgea Michaela “This Is How (We Want You To Get High)”, ktorý je doteraz nevydanou nahrávkou, ktorá bola zhotovená počas jedného z Michaelových posledných nahrávacích sedení. Skladba zaznie v novom filme “Last Christmas”, ktorý je inšpirovaný práve hudbou Georga Michaela a jeho legendárnej kapely Wham!. Soundtrack k filmu vyjde 8. novembra.

Autorsky sa na filme podieľala držiteľka Oscara a scenáristka Emma Thompson, ktorá svoje nápady konzultovala priamo s Georgom v jeho dome v Londýne, a jednu z hlavných rolí stvárnila hviezda seriálu Game of Thrones Emilia Clarke. Film rozpráva príbeh Kate, ktorá je ešte väčšia zúfalka než slávna Bridget Jonesová, a navyše pracuje v obchode s vianočnými potrebami, kde je nútená neustále chodiť vo smiešnom obleku škriatka. Kate životom prepláva s najmenším odporom a je jej všetko jedno i napriek tomu, že pred rokom podstúpila náročnú operáciu, ktorá ju takmer stála život. To sa však zmení po stretnutí s Tomom (Henry Golding), vianočnou atmosférou a magickým Londýnom.

George Michael daroval svetu jedny z najznámejších popových a vianočných piesní hudobnej histórie. Svoju kariéru odštartoval ako člen dua Wham!, neskôr sa však venoval iba sólovej kariére. Zlatou érou George Michaela bola predovšetkým 80. a 90. roky, kedy vyšli single ako “Wake Me Up Before You Go-Go”, “Careless Whisper”, “Faith” alebo práve “Last Christmas”, ktoré sa stali nesmrteľnými klasikami. Michael celkom predal cez 115 miliónov nahrávok, čo z neho robí jedného z najpredávanejších umelcov histórie.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*