Vychádza audiokniha BIBLIA – Najkrajšie príbehy.

Vychádza audiokniha BIBLIA – Najkrajšie príbehy.
15. októbra 2019 spinaker

Vychádza audiokniha BIBLIA – Najkrajšie príbehy.

  • Domáce

Najkrajšie a najznámejšie biblické príbehy ožívajú v podaní vynikajúcich českých hercov. Rozpráva ich Miroslav Táborský, Simona Postlerová, Jiří Dvořák, Hana Maciuchová a Jan Kanyza.

Jedná sa o kratšie texty spracované do formy rozprávania, ktoré sú pútavé, zrozumiteľné a prístupné malým aj veľkým poslucháčom. Súčasný jazyk, excelentná interpretácia a hudobný doprovod sa dobre počúvajú a majú šancu zaujať aj tých, ktorí sa s Bibliou doteraz nestretli. Pre interpretáciu bola vybraná pätica vynikajúcich slovenských hercov, ktorí si medzi seba rozdelili 43 príbehov.

Viete, ja sa s Bibliou stretávam každý deň, vyhľadávam ju a ona si ma tiež hľadá … vzhľadom k tomu, že je mnoho statí v podobenstve, je úžasné pre nás ľudí, aby sme nelenili a premýšľali, a napríklad povedali aj svoj súhlas . Chce to trpezlivosť a otvorené srdce,” hovorí herečka Simona Postlerová, čím pre ňu bolo nahrávanie významné.

Biblia je zdrojom hodnôt našej civilizácie a prináša nám morálne a mravné posolstvo trvale platné aj pre súčasnú dobu. Stále z nej čerpáme myšlienky a poučenie.

Som milovníkom príbehov na divadle i vo filme a biblické príbehy sú veľmi silné a sú to také vzory mnohých ďalších príbehov. Mnohé ďalšie skvelé príbehy boli napísané podľa nich. Bolo mi potešením sa zúčastniť,” vysvetľuje svoju účasť na nahrávke herec Miroslav Táborský.

Na natáčaní audiokníh ma zakaždým bavilo to, že som sa o svoje predstavy a fantázie mohla podeliť so svojimi poslucháčmi, čítanie kníh je intímne, každý vidí niečo iné, a ja sa s tým svojím pohľadom môžem podeliť s ostatnými, to je úžasné,” dodáva Simona Postlerová.

43 príbehov tejto audioknihy má optimálnu dĺžku pre to, aby udržala záujem a pozornosť každého poslucháča. Celková stopáž audioknihy je 2 hodiny a 28 minút.

Tento titul si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*