DomácePop/Rock

Vokálna skupina For You vydáva videoklip k emotívnej skladbe “I’ll Find You”.

By in Pop/Rock, Domáce

Vokálna skupina For You vydáva videoklip k emotívnej skladbe “I’ll Find You”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Slovenská vokálna skupina For You známa z hitu „Nenahraditeľná“ vydala pred pár dňami videoklip k autorskej skladbe Luciusa Szikoru s názvom „I’ll Find You“. Text piesne pojednáva o láske na prvý pohľad, pocitoch a nostalgických spomienkach na romantické stretnutie dvoch ľudí. Skladba plná emócií uzatvára ich najnovší album s názvom „HELLO“, ktorý vyšiel 14.4.2023 na všetkých digitálnych platformách a aj fyzicky.

„S myšlienkou prerobiť túto pieseň do a capella verzie sme sa pohrávali už minulý rok tesne po vydaní pôvodnej verzie. Napokon sa pieseň dostala na náš nový album, z čoho mám nesmiernu radosť a je pre mňa veľkou cťou, že aj ostatní členovia skupiny tejto piesni od prvého momentu verili“ hovorí spevák Lucius.

Vizuál k piesni bol nakrúcaný v industriálnych priestoroch nitrianskej kaviarne Záhir Promenáda. Skupina tentokrát stavila na jednoduchý vizuál, ktorý ešte viac podčiarkuje náladu skladby. O celé vizuálne spracovanie videoklipu na postaral dvorný kameraman skupiny For You – Jakub „Točič“ Chochula. „S Jakubom sa nám výborne spolupracuje, o čom svedčí veľa videoklipov, ktoré pre nás vytvoril. Oceňujem jeho kreativitu a nápady priamo na mieste. Čo sa týka videoklipu „I’ll Find You“, presne odhadol atmosféru a intimitu skladby, klip sa preto výborne pozerá a ešte lepšie počúva“ dodáva člen skupiny Andrej.

Skupina For You už o pár dní vyráža na turné s názvom „HELLO TOUR“, s ktorým sa predstaví v šiestich mestách po Slovensku a Čechách. Prípravy na turné v týchto dňoch vrcholia a fanúšikovia sa môžu tešiť okrem svetoznámych hitov v a capella štýle aj na zaujímavých hostí vrátane operného zoskupenia Opera Trio v Dunajskej Strede a speváka Martina Haricha v Bratislave a Brne.

Album „HELLO“ na streamovacích platformách.

For You Acapella – HELLO TOUR 2023:
23.4. Tvrdošovce – Kultúrny dom
27.4. Dunajská Streda – MSKS Benedeka Csaplára
10.5. Bratislava – Dom kultúry Ružinov
11.5. Brno – Metro Music Bar
17.5. Žilina – Smer Klub 77
1.6. Košice – FUGA – Kultúrne centrum kresťanov (Presunutý koncert z 20.4.)

Viac informácií o koncertoch a predpredaji vstupeniek nájdete na webovej stránke skupiny.

Zdroj: TS

Tituly skupiny nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*