DomácePop/Rock

Víťazka SuperStar 2020 Barbora Piešová nakrútila klip ku svojej autorskej skladbe “Dážď”.

By in Pop/Rock, Domáce

Víťazka SuperStar 2020 Barbora Piešová nakrútila klip ku svojej autorskej skladbe “Dážď”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Barbora Piešová, víťazka tohtoročného ročníka speváckej súťaže SuperStar, natočila video ku svojej vlastnej skladbe Dážď.

Videoklip sa točil v krásnej prírode pri Kraľovanskom jazere (Šútovo), ktorému sa hovorí slovenské Plitvické jazerá, pretože jeho okolie s terasovitými svahmi pripomína westernové filmy a má tyrkysovú vodu. Na začiatku nakrúcania sa speváčka so svojim tímom stretla s menšími komplikáciami. “Toto nebol prvotný plán, pretože povodne miesto bola prírodná rezervácia, ale ochranári nás stopli a natáčanie by bolo v takýchto podmienkach veľmi zložité. Počas hodiny a pol sme museli vymyslieť a nájsť iný priestor, tak sme sa rozhodli ísť na Kralovanské jazero“, komentuje Barbora výber miesta.

Natáčanie bolo dosť ťažké a občas aj nebezpečné, zvlášť záber, kde padám do vody. Musela som ho dať na dva pokusy, pretože pád na hladinu vody bol bolestivý. Zábery s ohňom mi pomohli sprostredkovať ochotní ľudia zo Sokoliarov Aquila z Bojníc“, prezradila viac o klipe, v ktorom sa objavujú zábery s ohňom a speváčkin odvážny pád do vody.

Réžiu a kameru mali na starosti Michal Lenhart a Viliam Dráb. “Príbeh videoklipu boľ takmer celý improvizácia, až na niektoré zábery, ktoré sme mali už vopred premyslené,” dodala speváčka.

Barbora momentálne trávia veľa času skladaním piesní a následne ich nahrávaním v štúdiu v Seredi. Svoj debutový album plánuje vydať už túto jeseň. Je takmer isté, že väčšina piesní bude jej vlastných. Vedľa toho si zdokonaľuje hru na gitaru a klavír, veľa koncertuje a vystupuje na rôznych charitatívnych a súkromných akciách. Napriek tomu ale nezabúda na svojich blízkych a snaží sa svoj voľný čas tráviť aj s rodinou. Hovorí, že jej poslaním je šírenie odkazu – práca, láska a rodina.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*