DomáceVianočné

Videoklip “Vánoční” len za týždeň prekročil 2 miliónovú hranicu zhliadnutí! Pieseň vyjde na limitovanej vinylovej doske.

By in Domáce, Vianočné

Videoklip “Vánoční” len za týždeň prekročil 2 miliónovú hranicu zhliadnutí! Pieseň vyjde na limitovanej vinylovej doske.

  • Domáce
  • Vianočné

Je to už viac ako týždeň, čo kapela Kryštof vypustila do sveta svoju prvú vianočnú pieseň. Podľa reakcií poslucháčov sa duet s Karlom Gottom stal absolútnym hitom naprieč generáciami. Videoklip Vánoční za iba 29 hodín nazbieral 1 milión zhliadnutí na YouTube a dočkal  sa aj hranice 2 miliónov. Na českej scéne sa doteraz neobjavila skladba, ktorá by dosiahla miliónové hranica prehratí takou rýchlosťou. Na Spotify sa singel drží na popredných priečkach a objavil sa medzi 50 najpočúvanejším skladbami. Kapela Kryštof pre fanúšikov navyše pripravila výnimočný zberateľský kúsok v podobe vinylové platne, ktorú nechala vylisovať v limitovanom počte 1 500 ks.

Chtěli jsme udělat fanouškům malou raritní vánoční radost. A jak se říká na divadle, když potěšíte jen jednoho jediného člověka, má to smysl. Tady to bude o pár set lidí víc a zůstane jim v rukou něco exkluzivního. Věříme, že je to potěší a snad to bude časem titul, který i získá sběratelskou hodnotu. Vždyť 1100 kusů v našem eshopu si rozebrali během pár hodin a zbývajících 400 musí lovit někde po netu. Doufáme, že to těm šťastným pomůže vytvořit tu pravou vánoční atmosféru,“ zaznelo od Richarda Krajča.

Limitovaná vinylová platňa prináša nielen pieseň Vánoční s Karlom Gottom, ale na strane B tiež jej inštrumentálnu verziu, ktorú si môžu fanúšikovia zaspievať ako karaoke vďaka textu na obale singlu. Obal okrem fotografií Richarda Krajča a Karla Gotta obsahuje aj notový záznam, akordy a podpisy oboch hlavných interpretov, aj to robí titul výnimočným artefaktom.

Tituly Karla Gotta nájdete na www.spinaker.sk
Tituly Kryštof nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*