DomáceDetské

Už túto jeseň sa všetky deti môžu tešiť na výnimočný rozprávkový film Haničky a Murka a ich zvieracích kamarátov!

By in Detské, Domáce

Už túto jeseň sa všetky deti môžu tešiť na výnimočný rozprávkový film Haničky a Murka a ich zvieracích kamarátov!

  • Detské
  • Domáce

Najobľúbenejšie bábky, škôlkarka Hanička a jej kocúrik Murko, prinášajú malým deťom celovečerný rozprávkový film na DVD!

Hanička je škôlkarka a spolu so svojim kocúrikom Murkom bývajú v malej dedinke. Zažívajú bežné veci, ako všetky malé deti v škôlkarskom veku. Až RAZ… Raz sa im prihodí niečo čarovné. Podarí sa im vypestovať kúzelný kvet a vďaka nemu prežijú jeden rozprávkový deň, v ktorom nebude chýbať ani detektívna zápletka! A my ho môžeme prežiť s nimi!

V celovečernej rozprávke “Kúzelný kvet” vystúpi spoločne s Haničkou a Murkom 36 zvieratiek – bábok a ich veľká kamarátka Simi (Simona Bartosová). Bábky Haničku a Murka, ako aj všetky vystupujúce zvieratká (tiež bábky), vedú profesionálni bábkoherci. Hlasy im prepožičali známi a obľúbení herci – Kure a Sove Bibiana Ondrejková (známa z dabovania Julie Roberts či Phoebe zo seriálu Priatelia), Ďatlovi a Kohútovi Roman Ferienčík (známy z Filmu Na vlásku ako Flyn Rider alebo Howard Wolowitz zo seriálu Teória veľkého tresku), ďalším zvieratkám zas Peter Rúfus (známy z mnohých filmov aj ako hlas Harisona Forda, Roberta De Nira, či Michaela Douglasa), Michal Hudák (absolútny OTO 2019 a 2020), Danica Jurčová, Števo Martinovič, či Lucia Siposová. Murkovi svoj hlas prepožičal azda najznámejší herec v roliach detských hrdinov – Peter Krajčovič (hlas trojice káčerov Hui, Dui a Lui zo seriálu Káčerovo či mačičiek Pa a Pi) a Haničke zasa Zuzana Kapráliková (známa zo Slovenského rozhlasu a tiež ako hlas mnohých animovaných postavičiek).

Deti sa v príbehu môžu tešiť aj na 10 obľúbených pesničiek o zvieratkách, ktoré ich zaručene roztancujú a rozospievajú. Nakrúcalo sa v príťažlivých exteriéroch – napr. na gazdovstve, v lese, na lúke aj pri potôčiku.

Hanička a Murko majú svoj úspešný YouTube kanál (s viac ako 40 miliónmi videní pesničiek, rozprávok a vzdelávacích videí), vlastný seriál vysielaný v Detskej televízii JOJKO, koncertujú naživo a od roku 2017 vydali 2 CD a 2 DVD.

Na YouTube kanáli Haničky a Murka nájdete viac ako 100 pesničkových klipov, vzdelávacích videí a rozprávkových príbehov.

Aktuálne informácie o aktivitách Haničky a Murka nájdete na facebookovej stránke Haničky a Murka.

Tituly Haničky a Murka nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*