DomácePop/Rock

Twenty One Pilots zverejnili novinku “Shy Away” aj informácie k chystanému albumu.

By in Pop/Rock, Domáce

Twenty One Pilots zverejnili novinku “Shy Away” aj informácie k chystanému albumu.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Novinka Shy Away je prvým singlom z pripravovaného šiesteho albumu, ktorého vydanie je naplánované na 21.5.2021. Zároveň dvojica načrtla aj ďalšie plány. Nahrávky z dosky skupina predstaví prostredníctvom globálnej akcie Twenty One Pilots – Livestream Experience, ktorá sa uskutoční v deň vydania albumu. Duo z Ohia sľubuje jedinečný virtuálny zážitok vrátane interaktívnych prvkov. Vstupenky na podujatie, kde okrem nových pesničiek zaznejú aj staršie hity Twenty One Pilots, si môžete kúpiť už teraz na stránke live.twentyonepilots.com.

Album vznikal v priebehu pandemického roka a výrazne sa na ňom odrazili emócie, ktoré v roku 2020 prevládali – úzkosť, osamelosť, nuda a najrôznejšie pochybnosti. Vzhľadom na situáciu dvojica zmenila proces nahrávania dosky, vzdala sa spoločnej práce v štúdiu a vymenila ju za virtuálnu komunikáciu. Základ väčšiny pesničiek nahrával spevák a skladateľ Tyler Joseph v domácom štúdiu v izolácii. Postup si duo vyskúšalo na piesňach Level Of Concern a Christmas Saves The Year, ktoré fanúšikom ponúkli už vlani.

Pripomeňme, že zatiaľ posledný štúdiový album Twenty One Pilots bol album Trench z roku 2018. Duo za ňu získalo rad ocenení vrátane nominácie na Grammy či amerického a českého platinového certifikátu za predaj.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*