DomácePop/Rock

Thom Artway má nový zaľúbený singel, venoval ho svojej manželke.

By in Pop/Rock, Domáce

Thom Artway má nový zaľúbený singel, venoval ho svojej manželke.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Lyrickú baladu Caroline zložil Thom pre svoju priateľku, od uplynulého víkendu manželku, Karolínu. Spevák ju so skladbou požiadal o ruku. V sobotu sa sympatický spevák oženil a dnes sa Thom chce o novinku/singel podeliť aj so svojimi fanúšikmi.

Skladba Caroline vznikla už pred viac ako rokom a Thom Artway priznáva, že ju ako prvá počula práve jeho nastávajúca. „Piesňou Caroline som ju žiadal o ruku. Vydať skladbu deň po svadbe je logický krok. Nie je to ani tak o oznámení tejto novinky, je to skôr o radosti a vďačnosti zo spojenia našich ciest,“ prezradil o skladbe Thom, ktorý novinku aj zložil. Výnimočnú atmosféru skladby podčiarkujú aj hudobní hostia: „Mimo mojej kapely sme k nahrávaniu pozvali huslistu Adama Pakostu, klarinetistu Vojtecha Nýdla a Filipa Nebřenského s tubou a flautou. Výsledný zvuk ma veľmi baví!“ teší sa zo skladby mladoženáč.

Pesničkách Thom Artway prerazil s hitom I Have No Inspiration a hneď s debutovým albumom Hedgehof získal dve Ceny Anděl 2016 – stal sa spevákom a objavom roka. Aj s druhým albumom All I Know v roku 2018 získal nomináciu na Anděla v kategórii Sólový interpret. Thom Artway patrí medzi najpopulárnejších českých pesničkárov, pravidelne koncertuje aj v zahraničí.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*