ZahraničieHip-hop/Rap

The Weeknd vydáva ďalší hit z albumu “After Hours” – “Save Your Tears” a oznamuje vydanie výberu toho najlepšieho s názvom “The Highlights”.

By in Hip-hop/Rap, Zahraničie

The Weeknd vydáva ďalší hit z albumu “After Hours” – “Save Your Tears” a oznamuje vydanie výberu toho najlepšieho s názvom “The Highlights”.

  • Hip-hop/Rap
  • Zahraničie

Jeden z najúspešnejších umelcov minulého roka The Weeknd vypúšťa do sveta ďalší singel. Tentokrát ide o „Save Your Tears“, ktorý dostal vizuálnu podobu od režiséra Cliqua a The Weeknd v ňom pokračuje v rozprávaní príbehu z predchádzajúcich videí „Heartless“, „Blinding Lights“ alebo „In Your Eyes“, ktoré pochádzajú z albumu After Hours. Hudobný umelec zároveň oznamuje vydanie výberu toho najlepšieho z jeho tvorby s názvom The Highlights. Tento album The Weeknd vidí ako spôsob predstavenia jedných z jeho najpozoruhodnejších skladieb. Aj keď nejde o klasický album „the best of“, spevák poskytuje novému poslucháčovi ponorenie sa do jeho najlepších a najobľúbenejších hudobných diel.

Pozornosť okolo videoklipu si už tradične získali najvplyvnejšie americké médiá ako Billboard, ktorý o videoklipe „Save Your Tears“ napísal: „Kontinuita v jeho rekonštrukcii výzoru počas vizuálov After Hours je ohromujúca.“ Veľký obdiv sa spevákovi dostal aj od fanúšikov, keďže videoklip iba za 2 dni získal 25 miliónov zhliadnutí a stal sa YouTube trendom číslo #1 v USA, Austrálii, Kanade, Mexiku, Švédsku a iných krajinách. Obrovský nárast zaznamenal aj Spotify, ktorému vďaka vydaniu singla vzrástli streamy o takmer 400% na 1,8 miliónov denne oproti predchádzajúcemu týždňu.

Tituly speváka vrátane najnovšieho výberu “The Highlights” nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*