ZahraničiePop/Rock

The Weeknd predstavuje svoj dlho očakávaný album “Dawn FM”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

The Weeknd predstavuje svoj dlho očakávaný album “Dawn FM”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Jeden z najúspešnejších súčasných umelcov, kanadský spevák a hitmaker Abel Tesfaye, známejší ako The Weeknd, vydáva svoj ďalší album s názvom Dawn FM. Už od začiatku svojej kariéry The Weeknd dokazuje, že bude súčasnému popu udávať vlastný smer, čo potvrdil aj jeho veľmi úspešný album After Hours. Z neho pochádzajú úspešné single ako „In Your Eyes“, „Save Your Tears“ alebo „Blinding Lights“ – track, ktorého videoklip na YouTube nazbieral už viac ako 500 miliónov views.

Na novej štúdiovke Dawn FM sa tak môžeme tešiť na ďalšiu nálož nových hitov s hudobnou náladou 80-tych rokov. Medzi šestnástimi piesňami figuruje aj známy singel „Take My Breath“ a vypočujeme si na ňom mená ako Lil Wayne, Quincy Jones alebo Tyler, The Creator. V roli moderátora fiktívneho rádia 103,5 Dawn FM sa predstaví samotný Jim Carrey, ktorým nám naznačí, že v temnote sme žili už príliš dlho a je na čase vyjsť opäť na svetlo.

Spolu s albumom vychádza aj jednoduchý, avšak nemenej pôsobivý videoklip k tanečnej piesni „Sacrifice“, na ktorej vás zaujme netradičná hudba a tá správna retro nálada.

Tituly speváka nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*