ZahraničiePop/Rock

The Offspring ohlasujú vydanie albumu “Let The Bad Times Roll”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

The Offspring ohlasujú vydanie albumu “Let The Bad Times Roll”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Jedna z najpredávanejších punk rockových kapiel všetkých dôb, legendy a inovátori juhokalifornskej punk-rockovej scény THE OFFSPRING oznamujú dátum vydania nového albumu. Let The Bad Times Roll je desiaty štúdiový album kapely a vyjde už 16. apríla 2021. The Offspring predali viac ako 40 miliónov albumov po celom svete, získali nespočetné množstvo ocenení a len za posledné desaťročie odohrali viac ako 500 koncertov. Ich hudba má trvalý odkaz vo filmoch, televízii a videohrách. Skupinu tvorí spevák Dexter Holland, gitarista Noodles, bubeník Pete Parada a nový basista Todd Morse.

Nová hudba bola napísaná a nahraná v priebehu posledných niekoľkých rokov na rôznych miestach vrátane ich súkromného kalifornského štúdia v Huntington Beach. Album vznikol už tretíkrát v spolupráci s legendárnym rockovým producentom Bobom Rockom.

Frontman a textár Dexter Holland sa pri tvorbe albumu nevyhýbal téme každodennosti a aktuálnym momentom. Titulná skladba, napísaná koncom roka 2019 a nahraná v roku 2020, odráža pretrvávajúce výzvy celej našej krajiny. “Mám pocit, akoby sme sa ocitli v jedinečnom historickom období, keď namiesto toho, aby naši svetoví lídri hovorili “robíme, čo je v našich silách,” je to skôr ako by hovorili “kašleme na to,” a to je naozaj desivé,” povedal Holland.

Tituly skupiny, vrátane najnovšieho albumu, nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*