ZahraničiePop/Rock

The Beatles znova ožívajú. Fanúšikovia sa môžu tešiť na špeciálnu edíciu “Let It Be”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

The Beatles znova ožívajú. Fanúšikovia sa môžu tešiť na špeciálnu edíciu “Let It Be”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Legendárna kapela z Liverpoolu znovu ožíva. V nadväznosti na rozšírené edície albumov
Sgt. Pepper ‘s Lonely Hearts Club Band (2017), The BEATLES ( “White Album”) (2018) a Abbey Road (2019), vychádzajú ďalšie špeciálne nahrávky, tentoraz z úspešnej dosky Let It Be z roku 1970. Už 15. októbra sa tak môžu fanúšikovia tešiť na nový stereo záznam Don´t Let Me Down z prvého vystúpenia na streche a na veľa ďalších piesní Chrobákov v novom kabáte.

Album Let It Be nanovo zmiešali Giles Martin a Sam Okello v stereu, 5.1 surround DTS a Dolby Atmos. Nové vydanie Let It Be obsahuje stereofónny mix albumu podľa pôvodnej verzie od Phila Spectora a pochádza priamo z pôvodných osempásmových kaziet. Fyzické a digitálne verzie Super Deluxe tiež obsahujú 27 dosiaľ nevydaných nahrávok, EP Let It Be so štyrmi piesňami a doteraz nevydaný stereo mix Get Back, ktorý zostavil inžinier Glyn Johns v máji 1969.

Na album nadväzuje aj dlho očakávaný dokument Petera Jacsona The Beatles: Get Back. Ten uzrie svetlo sveta počas nasledujúcich mesiacov a odhalí atmosféru pri nahrávaní tohto prelomového albumu.

Tituly The Beatles nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*