Teri Čikoš natočila ku skladbe “Pozri” videoklip.

Teri Čikoš natočila ku skladbe “Pozri” videoklip.
10. marca 2020 spinaker

Teri Čikoš natočila ku skladbe “Pozri” videoklip.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Len pár týždňov potom, čo Teri debutovala so svojím singlom v prvej desiatke najhranejších slovenských skladieb v rádiách, púšťa do sveta videoklip k singlu „Pozri“.

„Som naozaj veľmi rada, že pesnička sa ľuďom páči. Hneď po jej vydaní, som dostala mnoho krásnych správ od priateľov a rodiny. A tiež aj pozvania do rádií, čo ma potešilo, ale aj prekvapilo, ale v tom dobrom“ hovorí na margo skladby Teri.

„Videoklip sme si naplánovali hneď na začiatku, už keď sme nahrávali pesničku, ale potom prišiel koniec roka, sviatky, tak sme sa rozhodli počkať. Teraz ho púšťame do sveta, a ja mám z toho veľkú radosť, lebo sme tam celá kapela, je zo štúdia, a to je pre mňa prostredie, v ktorom sa cítim dobre. Videoklip sme sa rozhodli natočiť v nahrávacom štúdiu LVGNC. Štúdiové klipy mali pre mňa vždy veľké čaro, pretože dokážu priblížiť umelca k divákovi. Myslím si, že takýmto spôsobom dokážeme ľuďom priblížiť reálnu atmosféru akú sme spoločne s kapelou prežívali pri nahrávaní skladby “Pozri”,“ uzatvára Teri.

Videoklip sa natáčal v štúdiu LVGNC. O réžiu a kameru sa postaral Viktor Cicko. „Viktora som spoznala pri natáčaní môjho prvého singlu “Letná”, na ktorom sa autorsky podieľala Jana Kirschner. Vie presne vystihnúť veci, ktoré vo videu chcem a pracovne aj ľudsky si rozumieme, takže aj pri „Pozri“ bol pre mňa Viktor Cicko jednoznačná voľba.“  O styling sa postarala slovenská módna značka UNIQFORMS z dielne Ivony Kačenkovej.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*