Taylor Swift vydáva ďalší singel z albumu “Lover” – “The Man”!

Taylor Swift vydáva ďalší singel z albumu “Lover” – “The Man”!
17. februára 2020 spinaker

Taylor Swift vydáva ďalší singel z albumu “Lover” – “The Man”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Jedna z najväčších popových senzácií súčasnosti Taylor Swift vydáva singel The Man, ktorý je chválený predovšetkým pre svoje feministické posolstvo – Taylor v singli premýšľa nad tým, ako by s ňou média zaobchádzali, keby bola mužom. Singel pochádza zo siedmeho štúdiového albumu Lover, z ktorého sa stal okamžitý triumf. Za prvý týždeň sa predalo najviac kusov v histórii predaja albumov – Lover tak z prvého miesta zosadil dosku reputation, ktorá vyšla v roku 2017 a ktorej autorkou je rovnako Swift. Lover sa ďalej stal najpredávanejším albumom minulého roka v USA, v 98 štátoch sa na iTunes stal číslom jeden, v amerických tabuľkách na Spotify debutovala každá skladba z albumu v Top 25, z ktorých deväť skladieb debutoval dokonca v Top 10. Lover je zatiaľ najlepšie hodnoteným albumom Taylor Swift na renomovanom webe Metacritic a samotná Taylor bola Billboardom okamžite dosadená na čelo rebríčka najlepších textárov dneška.

Taylorino dielo otriaslo meradlom hudobného priemyslu po celom svete. Lover je doposiaľ očividne jej najuznávanejším albumom. Jej úprimnosť a zraniteľnosť, ktoré do albumu vložila, stvorili majstrovské dielo,“ približuje úspech albumu zakladateľ a riaditeľ Republic Records Monte Lipman. Lover je najvyspelejším a zároveň najzábavnejším Tayloriným albumom, do ktorého sa navrátila spomínaná zraniteľnosť a romantika, nechýbajú však ani experimenty a jedny z jej najlepších vokálnych výkonov.

Single ME!, You Need To Calm Down a Lover sa stali okamžitými hitmi a len na YouTube dosiahli ich videoklipy takmer pol miliardy zhliadnutí.

Tituly Taylor Swift si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*