Talentovaný Alan Murin vydáva druhé EP.

Talentovaný Alan Murin vydáva druhé EP.
24. septembra 2019 spinaker

Talentovaný Alan Murin vydáva druhé EP.

  • Hip-hop/Rap
  • Domáce

Mladý umelec Alan Murin prichádza s druhou časťou jeho tohtoročnej trilógie. Po úspešnom štarte vydáva ďalšie EP pod názvom “23 10”. Skladby sú opäť veľmi autentické a ponúkajú pohľad na pokračovanie životného príbehu chalana, ktorý sa rozhodol nasledovať svoje sny. Spolu s EP-čkom Alan vydáva aj nový videoklip k skladbe „Život“, ktorú na ňom nájdeme.

Talentovaný Alan Murin stíha študovať aj tvoriť. Napriek mladému veku už úspešne odštartoval hudobnú kariéru a teraz prichádza s druhou časťou jeho tohtoročnej trilógie. Vydáva ďalšie EP pod názvom “23 10”, ktoré je pokračovaním jeho životného príbehu. Opäť sa môžeme tešiť na jeho osobitný štýl a new popový zvuk, pričom si ponechal svoju autentickosť a kvalitné spracovanie.

V prvom rade by som sa rád poďakoval všetkým, ktorí ma podporujú a dodávajú mi tak každý deň energiu. Dúfam, že vám nová tvorba urobí radosť. V novom EP rozoberám najmä lásku k životu a vzťahy. Samozrejme je koncepčne pripravené tak, aby poslucháčovi poskytovalo súvislý kúsok príbehu z môjho života. Prirovnal by som ho ku krátkej, ale intenzívnej húsenkovej dráhe pocitov a energických levelov,” prezrádza Alan Murin.

Toto dielo vzniklo vo veľmi príjemnej a tvorivej atmosfére. Spolu s EPčkom vydáva študent odboru hudobná produkcia a zvukové inžinierstvo na Point Blank Music School v Londýne aj nový klip k skladbe „Život“, ktorý na ňom nájdete.

Ovládajú nás emócie a tie moje boli v poslednom čase ovplyvnené životnými zmenami, ktoré priniesli vzťahy a štúdium v zahraničí. Mám za sebou krásne obdobie plné pekných spomienok a takisto zážitkov, z ktorých som sa veľa naučil. Toto všetko som vložil do tohto EP, ktoré sme pre vás znovu zhotovili s mojim spoluproducentom, Charliem Lesliem. Prinieslo to kopec srandy a výziev, napríklad moje prvé gitarové sólo. Skladba „Život“ je tretia na EP a videoklip zachytáva krásu v jednoduchosti života. Vznikol vďaka celému tímu TRUESELF RECORDS a podieľali sa na ňom Peter Majerčík, Peter Pham, Christian Marušák a manažér Dodo Mikulášik,“ dodáva Alan Murin.

Alan o chvíľu štartuje nový semester a tak sa na istý čas presunie do Londýna. Bude však často cestovať domov, pretože ho čakajú vystúpenia.

Najbližšie vystúpenie bude 21. novembra v ateliéri Babylon v Bratislave. Budem tam robiť predskokana skvelej českej skupine Mirai. Na vystúpenie sa veľmi teším a hlavne na všetkých fanúšikov, ktorí si ho so mnou prídu poriadne užiť. Následne o dva dni na to, 23.11, vydám poslednú časť trilógie, ktorá bude dostupná aj na CD,“ uzatvára Alan Murin.

Alan Murin má 20 rokov a pochádza z Bratislavy. Alan je slovenský spevák, textár a producent. Hudbe sa venuje od 15-tich rokov, svoje prvé demo skladby vydával už v roku 2017. Najskôr pôsobil pod pseudonymom „Sane“. Po skončení strednej školy sa rozhodol pokračovať v štúdiu na vysokej škole v Londýne so zameraním na hudobnú produkciu a zvukové inžinierstvo. V súčasnosti popri štúdiu investuje celú energiu do budovania svojej hudobnej kariéry na Slovensku. V tomto roku zverejnil pod vlastným menom, ako Alan Murin, svoje debutové EP 15 23 s troma skladbami, ktoré len potvrdzujú jeho hudobné ambície.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*