STORMZY hneď trikrát nominovaný na “Brit Awards 2020”!

STORMZY hneď trikrát nominovaný na “Brit Awards 2020”!
14. januára 2020 spinaker

STORMZY hneď trikrát nominovaný na “Brit Awards 2020”!

  • Hip-hop/Rap
  • Zahraničie

Prestížne Brit Awards poznajú nominovaných na rok 2020! Spolufavoritom cien, ktoré budú v Londýne udeľované 18.2.2020, je STORMZY s tromi nomináciami.

Radosť z víťazstva na britských hudobných cenách už Stormzy prežil v roku 2018, kedy uspel v dvoch hlavných kategóriách. Za debutovú platňu Gang Signs & Prayer si odniesol sošku pre najlepší britský album a zároveň za neho získal aj cenu pre najlepšieho domáceho speváka, keď porazil aj hlavného favorita Eda Sheeran. Aj tento rok sa postaví populárnemu pesničkárovi – v troch kategóriách sa tentoraz stretne s Lewisom Capaldim! Sily si s ním Stormzy zmeria medzi spevákmi, s decembrovou doskou Heavy Is the Head v albumoch a tiež medzi pesničkami, kam akademici nominovali jeho singel VOSS Bop.

Pripomeňme, že Stormzy príde aktuálny album Heavy Is the Head predstaviť do Prahy, v Malej športovej hale vystúpi 4.3.2020. V lete bude jednou z hlavných hviezd festivalu Pohoda v Trenčíne. Aktuálnym singlom z kritiky oceňovanej dosky je spolupráca Own It s Edom Sheeran a Burna Boyom.

Stormzyho titul si možete kúpiť na www.spinaler.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*