Sting vydáva špeciálnu edíciu a živú nahrávku platne My Songs!

Sting vydáva špeciálnu edíciu a živú nahrávku platne My Songs!
11. októbra 2019 spinaker

Sting vydáva špeciálnu edíciu a živú nahrávku platne My Songs!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Britský hudobník Sting vydáva špeciálnu edíciu a živú nahrávku úspešnej platne My Songs, ktorá v originálnej verzii vyšla v máji tohto roku. Vyššie spomenuté variácie vychádzajú 8. novembra. Pôvodná kolekcia My Songs obsahuje Stingove najoslavovanějšie hity oblečené do habity vhodného pre rok 2019. “Album My Songs je v podstate môj život v piesňach. Niektoré prešli rekonštrukciou, niektoré prestavbou, iné dostali nový rám, všetky sú ale hudobne zasadené do súčasnosti,” dokresľuje charakteristiku platne Sting. Za produkciou My Songs stoja okrem iného Martin Kierszenbaum, ktorý v minulosti spolupracoval napríklad s Lady Gaga alebo Robyn a Dave Audé, ktorý má na svedomí hudbu Bruna Marsa a Seleny Gomez. O mix albumu sa postaral Robert Orton (Lana Del Rey / Mumford & Sons).

Na albume My Songs: Live sa bude nachádzať 11 skladieb nahraných počas koncertov v rámci My Songs World Tour. Špeciálna edícia bude obsahovať originálnu platňu spoločne so živou nahrávkou My Songs: Live.

Sting je jedným z najvýraznejších a najvplyvnejších umelcov. Od doby, kedy v 70. rokoch vystupoval s kapelou The Police, sa vypracoval na ikonu hudobného priemyslu, predal sto miliónov nahrávok a získal tie najprestížnejšie ocenenia (napríklad bol 17x nominovaný na Grammy). Je autorom hitov Englishman In New York, Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne alebo Message In A Bottle.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*