ZahraničiePop/Rock

Sting 27. novembra vydáva album “Duets”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Sting 27. novembra vydáva album “Duets”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Sting, vlastným menom Gordon Matthew Thomas Sumner je spevák, skladateľ, multiinštrumentalista, priekopník ohýbania žánrov a sedemnásť násobný držiteľ ceny GRAMMY. Teraz ohlasuje vydanie svojho nového albumu, na ktorom predstaví svoje najlepšie spolupráce. 27. novembra tak vyjde doska Duets, na ktorej sa fanúšikovia dočkajú Stingových najobľúbenejších duetov, ale aj doteraz nevydané piesne “September,” s talianskym spevákom Zucchero. Album vyjde aj na vinyle, ktorý bude k dispozícii po celom svete v predvianočnom čase 18. decembra.

Stingové spolupráce sa nestali ničím menším ako základnými kameňmi populárnej hudby. Na oslavu niektorých z týchto diel zostavil špeciálnu zbierku, ktorá obsahuje jeho najmilovanejšie duety so spolupracovníkmi ako Mary J. Blige, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox, Charles Aznavour, Mylène Farmer, Shaggy, Melody Gardot, Gashi a ďalšie. Album Duets bude tiež obsahovať novú, doteraz nikdy nevydanú pieseň “September” s talianskou ikonou Zucchero. Pieseň je produkovaná samotným Stingom a zmiešaná štvornásobným držiteľom ceny Grammy Robertom Orton.

Duets ponúkne piesne o túžbe, ako “Desert Rose” s Rai spevákom Cheb Mami, zmyselného rytmu “It ‘Probably Me” s Ericom Claptonom až po povznášajúce “44/876” so Shaggym, ktorý priniesol Stingovi poslednú 17. cenu GRAMMY.

Tituly Stinga nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*