Speváčka LUCI prichádza s druhým singlom – “Míľniky istoty”. Bohatá produkcia s hlbokou myšlienkou.

Speváčka LUCI prichádza s druhým singlom – “Míľniky istoty”. Bohatá produkcia s hlbokou myšlienkou.
28. júla 2020 spinaker

Speváčka LUCI prichádza s druhým singlom – “Míľniky istoty”. Bohatá produkcia s hlbokou myšlienkou.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Začiatkom roka vydala talentovaná speváčka LUCI (vlastným menom Lucia Ščigulinská) svoj debutový singel s názvom Sama sebou. Pieseň s nápaditým textom a zaujímavým videoklipom si našla svoju cestu k fanúšikom a dokonca sa zaradila do playlistu Rádia Slovensko.

Novinka s názvom Míľniky istoty je v poradí druhým singlom, v ktorom sa speváčka snaží opísať strach zo životných rozhodnutí. “Chcela som napísať pieseň o tom, že obavy z nových vecí nám bránia v ceste za svojimi snami. Zvyčajne si potom vyberáme tú ľahšiu a bezpečnejšiu cestu.

Podobne ako v prvej piesni, aj teraz sa LUCI postarala o hudobnú aj textovú zložku. “Vždy tvorím hudbu aj text. Po mojom prvotnom spracovaní ďalej pracujeme s producentom Andrejom Hruškom (Celeste Buckingham, Lucie Bílá, Majk Spirit), ktorý mi ju pomáha dotvárať a dáva jej výsledný zvuk.” Okrem tejto dvojice sa na piesni podieľali aj muzikanti Michal Šelep (Peter Lipa, Katarína Máliková, Zuzana Mikulcová), ktorý nahral basovú gitaru a klávesy nahral Matej “Maxo” Mikloš (Tereza Mašková, Lucie Bílá, Veronika Strapková).

Myšlienku skladby sa podarilo pretaviť do vizuálnej podoby aj zásluhou art directora Samuela Hošeka. O kameru, strih a postprodukciu sa postaral Pavol Matava z kreatívneho štúdia Tvojstory. “Spolupráca bola veľmi príjemná. Aj keď nemám veľa skúseností s vystupovaním pred kamerou, snažila som sa podať čo najlepší výkon a myslím, že výsledok stojí za to.

Sympatická speváčka druhým singlom určite neplánuje skončiť. Už teraz má pripravenú ďalšiu skladbu a ako dodáva, bude to jedna z jej najlepších vecí.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*