DomáceHip-hop/Rap

SIMILIVINLIFE ovládol Slovensko s novým singlom z EP “DVOJBODKAHVIEZDIČKA”.

By in Hip-hop/Rap, Domáce

SIMILIVINLIFE ovládol Slovensko s novým singlom z EP “DVOJBODKAHVIEZDIČKA”.

  • Hip-hop/Rap
  • Domáce

Slovensko má nového kráľa. SIMILIVINLIFE sa cez víkend vyšplhal na vrchol najprehrávanejších skladieb na slovenskom Spotify, kde jeho skladba “P***y Power” preskočila doposiaľ vedúci “Dopamin” od Viktora Sheena.

Šimon Sadiv aka SIMILIVINLIFE je novou žiariacou hviezdou slovenskej rapovej scény. Skvelo mu fungovali už predchádzajúce single “Môj typ ženy, Tatiana a Afterka”, ale ešte nikdy sa neobjavil na úplnom čele rebríčka najstreamovnejších nahrávok. Nový hit, na ktorom sa podieľal Šimonov dvorný producent Praé a tiež Porsche Boy, ďalší z reprezentantov novej vlny SK rapu, je perfektnou  ukážkou toho, kam sa najpopulárnejší žáner digitálneho prostredia dnes uberá. Tanečná párty beat v kombinácii s melodickou flow a výrazným inštrumentálnym motívom zdobí i ďalšie veľké hity posledných mesiacov, či už ide o Safír Calina a Viktora Sheena, Steinovo Habibi alebo aktuálne streamingové prekvapenie “U Hřiště 380” od Rohonyho. Singlová novinka je súčasťou čerstvého EP “DVOJBODKAHVIEZDIČKA”…

SIMILIVINLIFE pochádza z Košíc, kde vyrastal na sídlisku KVP. Debutoval v roku 2020 EP platňou “Život za money”, v rovnakom roku vydal aj prelomový singel “Fell in Love”, ktorý mu získal prvú zaslúženú pozornosť. O rok neskôr na TikToku explodoval jeho singel Sám so silným alternativne rockovým vplyvom. Skladba sa rýchlo šírila aj medzi užívateľmi streamingových služieb a dostala sa na prvé miesto virálnych rebríčkov na Slovensku i v Čechách. Posilnený týmto úspechom vydal SIMILIVINLIFE debutový a zatiaľ jediný album “SIMILIVINLOVE”. Ďalším dôležitým okamžikom jeho kariéry boli skladby “Môj typ ženy a Tatiana”, ktoré talentovaný mladík zverejnil na prelome minulého a tohto roka. Obe sa dlhé týždne držia v slovenskej Top 50 najžiadanejších skladieb. Doposiaľ najvýraznejší úspech si však Šimon pripísal teraz so zmieneným EP “DVOJBODKAHVIEZDIČKA” a trackom “P***y Power”.

Zdroj: TS, Warner Music

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*