ZahraničiePop/Rock

Shawn Mendes a Justin Bieber vydávajú nový singel “Monster”!

By in Pop/Rock, Zahraničie

Shawn Mendes a Justin Bieber vydávajú nový singel “Monster”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

GRAMMY nominovaný, multi-platinový spevák a skladateľ Shawn Mendes vydáva novú pieseň ‚Monster‘ spolu so svetovou superstar Justinom Bieberom. Ide o druhý singel zo Shawnovho veľmi očakávaného štvrtého štúdiového albumu Wonder, ktorý vyjde 4. decembra. Obe hviezdy sa tak spojili aj pre hudobný videoklip, ktorý režíroval Colin Tilley a ktorý mal už po pár hodinách od premiéry na konte skoro 3 milióny zhliadnutí na YouTube.

Táto pesnička so mnou vždy rezonovala, ale nikdy si nenašla cestu von,“ vraví Mendes o ‚Monster‘. „Ide o to, že spoločnosť môže postaviť celebrity na piedestál, dívať sa a zabávať sa na tom ako padajú. Je to ťažké,“ pokračuje Shawn a priznáva ako veľmi preňho spolupráca s Justinom znamená. „Je to jedna z najvýznamnejších piesní, aké som kedy napísal. Čím viac ju počúvam, tým hlbšie sa dostávam a chápem, že to nie je len o celebritách. Je to ľudská skúsenosť,“ dopĺňa umelec.

Wonder nasleduje tri po sebe idúce #1 albumové debuty, 3 platinového albumy a 11+ po sebe nasledujúcich platinových a multiplatinových singlov. Minulý mesiac Shawn vydal titulnú pieseň ‚Wonder‘ so sprievodným videom.

Tituly Shawna Mendesa nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*