Selena Gomez vydáva album “Rare”!

Selena Gomez vydáva album “Rare”!
10. januára 2020 spinaker

Selena Gomez vydáva album “Rare”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti Selena Gomez vydáva dlho očakávaný album Rare, ktorý vychádza dnes – 10. januára. Na doske sa objavuje celkom 13 skladieb, medzi ktoré patria aj už vydané hlavné single Lose You To Love Me a Look At Her Now, ktoré si len na YouTube pripísali vyše pol miliardy streamov.

Album je dostupný ako klasické CD, CD s autogramom, LP v niekoľkých rôznych farbách a ako box set, ktorého súčasťou sú fotografie.

Vyššie spomínaný singel Lose You To Love Me sa stal historickým momentom speváčkinej kariéry, keďže sa stal prvou skladbou, ktorá sa dostala až na prvé miesto rebríčka Billboard Hot 100 a zároveň najrýchlejšie získala platinovú certifikáciu. Autorsky sa na singli okrem Gomez podieľala napríklad Julia Michaels a videoklip natočila renomovaná režisérka Sophie Muller, ktorá stojí za klipmi Beyoncé, Coldplay, Maroon 5, Shakiry a mnohých ďalších.

Selena Gomez začínala ako úspešná herečka, ktorá sa prostredníctvom kapely Selena Gomez & the Scene v roku 2008 presunula na pole hudby. Po troch albumoch kapelu opustila a dala sa na sólovú dráhu a odvtedy jej albumy aj jednotlivé skladby plnia predné priečky prestížnych hitparád. Selena za svoju kariéru predala cez 7 miliónov albumov a 23 miliónov singlov, na svojom konte má cez 20 miliárd streamov a v roku 2017 bola billboardom zvolená ženou roka.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*