Sam Smith vydáva zatiaľ najslobodnejší album „To Die For“!

Sam Smith vydáva zatiaľ najslobodnejší album „To Die For“!
14. februára 2020 spinaker

Sam Smith vydáva zatiaľ najslobodnejší album „To Die For“!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Britský spevák a textár Sam Smith vydáva v poradí tretí album „To Die For“, ktorý vyjde 1. mája tohto roka. Vydanie titulu predznamenal rovnomenný singel, ktorý si pár hodín po vydaní pripísal len na YouTube takmer pol milióna zhliadnutí. “Na tento album som pyšnější než na čokoľvek, čo som kedy vytvoril. V priebehu posledných dvoch rokov, kedy som dosku písal a nahrával, som konečne získal skutočnú slobodu, “ približuje album Smith.

Na albume Smith opäť spolupracoval so svojim kamarátom skladateľom a producentom Jimmy Napesom, ktorý je okrem iného držiteľom Oscara, Grammy alebo Zlatého glóbusu a v minulosti spolupracoval napríklad s Taylor Swift, Aliciou Keys alebo Ellie Goulding. Popri Napesovi sa na albume podieľalo aj producentské duo Stargate, ktoré stojí napríklad za tvorbou Michaela Jacksona, Beyoncé, Rihanny, Justina Biebera a mnohých ďalších.

Od globálneho úspechu, ktorý Sam Smith zaznamenal s vydaním debutového albumu „In The Lonely Hour“  Smith predal vyše 25 miliónov platní, získal radu pôsobivých ocenení – za všetky menujme štyri Grammy, tri Brit Awards a Golden Globe, za úspechy na poli hudby bol zapísaný do Guinessovej knihy rekordov a stal sa jedným z najväčších spevákov súčasnosti. Medzi jeho najväčšie hity patria „La La La“ s Naughty Boyom, „Im Not the Only One“ alebo „Too Good At Goodbyes“, ktoré všetky presiahli miliardu prehraní len na YouTube. Posledný zo spomínaných bol takisto Samovým druhým singlom po „Stay With Me“, ktorý na Spotify presiahol miliardu prehraní. Smithovou hudobnou inšpiráciou je Adele, Amy Winehouse, Whitney Houston alebo Beyoncé.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*