DomáceHip-hop/Rap

Rytmus, Moloch, Separ aj Majk Spirit si zmerajú sily v ringu.

By in Hip-hop/Rap, Domáce

Rytmus, Moloch, Separ aj Majk Spirit si zmerajú sily v ringu.

  • Hip-hop/Rap
  • Domáce

Keď sa spojí šou a adrenalín, výsledkom je Fight Night Challenge! Zážitok, aký v strednej Európe nemá obdoby, opäť prichádza s ďalším podujatím a pozýva fanúšikov bojových športov, napínavej atmosféry a veľkolepej zábavy sledovať jedinečnú šou!

Výzvu opäť okrem profesionálnych bojovníkov prijali aj viaceré známe osobnosti slovenského i českého šoubiznisu. V ringu si svoje sily proti sebe zmerajú také hviezdy hudobného priemyslu, ako Rytmus, Moloch, Separ alebo Majk Spirit. Jedným z najväčších ťahákov večera je bezpochyby zápas Attilu „Pumukli“ Végha, ktorý si splní svoj záväzok z predchádzajúceho galavečera a na druhý pokus sa stretne s Emanuelom Newtonom. Američana na poslednú chvíľu v decembri minulého roka vyradil z plánovaného zápasu pozitívny výsledok testu na koronavírus, a tak na Slovensko nepricestoval. Jeho pozíciu vtedy zastúpil český fighter Patrik Kincl.

Nemenej zaujímavým bude stretnutie známeho trénera Janyho Landla a talentovaného herca i jedného z posledných prírastkov na hudobnej scéne Matúša Kolárovského, alias Yael. Vychutnať si nezabudnuteľnú atmosféru budú môcť diváci v piatok 3. júna 2022 naživo v priestoroch bratislavskej NTC arény, alebo prostredníctvom „pay per view“ online vysielania.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*