DomácePop/Rock

RAKOVICKY prináša sviežu novinku “Don’t Stop Me” plnú pozitívnej energie.

By in Pop/Rock, Domáce

RAKOVICKY prináša sviežu novinku “Don’t Stop Me” plnú pozitívnej energie.

  • Pop/Rock
  • Domáce

RAKOVICKY prináša sviežu novinku Don’t Stop Me, ktorá je skvelým soundtrackom pre nekonečnú jazdu, či už ste na ceste, beháte alebo len potrebujete pridať do svojho dňa dávku pozitívnej energie.

Skladba je zároveň povzbudením a manifestom silnej osobnosti. Text piesne sa zaoberá témou sebaprijatia, odhodlania a snahou presahovať vlastné hranice. Interpret sa v nej zúčastňuje na dialógu so svojím vnútorným hlasom a zdôrazňuje dôležitosť sústredenia sa na pozitívne veci so správnym úmyslom.

Don’t Stop Me je skladba, ktorá vás nabudí k činom a povzbudí vás na vašej ceste za vlastnými snami. Je to hymna pre všetkých, ktorí nechcú byť zastavení a veria vo svoje vlastné schopnosti.

Vokálny prejav speváka je presvedčivý, vďaka čomu sa vám text skladby dostane pod kožu. Rakovicky vyniká svojím autentickým štýlom a originalitou, vytvára piesne s posolstvom a vnáša do nich hĺbku a emócie. Jeho hudba sa dotýka rôznych žánrov a to nielen v prípade tejto novej piesne. Producentsky sa na skladbe podieľal Oliver Fillner, ktorý produkoval aj celý debutový album Age of Adonxs talentovaného speváka Adama Pavlovčina.

Videoklip režíroval Matúš Szalontay a produkciu zastrešovalo štúdio “Sorry We Can”. Je ladené do atmosféry 90. rokov, čím sa odkazuje na obdobie, keď Marek Rakovický začínal svoju hudobnú cestu na garážach pod prístavným mostom v kapele Testimony. Dejovou líniou videoklipu je naháňačka, v ktorej spevák uteká pred útočníkmi a počas behu sa mu vyjavujú spomienky na minulosť.

“Myšlienka videoklipu vychádzala z idey o zmierení sa s aktuálnou situáciou, reflektovaním na predošlé skúsenosti a pozitívne spomienky. Uvedomením si, na čom naozaj záleží, pripomenutím si toho, čo všetko sme už doteraz zvládli a prijatím momentálneho diania v živote,“ hovorí režisér Matúš Szalontay a dodáva: „S Marekom sme sa rozprávali o spomienkach z mladosti, ako trávili čas a príbehy, ktoré zažili. Z nich som vychádzal pri tvorbe načrtnutých situácií s mladými hercami. Snažili sme sa hlavne zachytiť atmosféru na garážach pod prístavným mostom, kde Marek s kapelou a mnoho ďalších mali skúšobne.”

Zdroj: TS, Warner Music

Tituly speváka nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*