ZahraničieHip-hop/Rap

Post Malone získal ocenenie Songwriters Hall of Fame.

By in Hip-hop/Rap, Zahraničie

Post Malone získal ocenenie Songwriters Hall of Fame.

  • Hip-hop/Rap
  • Zahraničie

Hudobný talent Post Malone získal minulý týždeň v New York City cenu Hal David Starlight Award, ktorú mu udelila Sieň slávy skladateľov (Songwriters Hall of Fame).

Cena je pomenovaná po textárovi, ktorý napísal skladby „Walk on By“, „I Say a Little Prayer“ a „Do You Know the Way to San Jose“ spolu s nedávno zosnulým Burtom Bacharachom. Trofej oceňuje mladých spisovateľov za pôsobivé a originálne hudobné texty.

„Nemyslím si, že si to zaslúžim, ale som tak poctený a šťastný, že som medzi toľkými legendárnymi menami a toľkými legendárnymi ľuďmi,“ povedal novinárom rapper, medzi ktorého najväčšie hity patria „Rockstar“, „Sunflower“ a „Circles“.

„Aspoň sa počúva to, čo hovorím,“ priznal Post na červenom koberci. „Takže je to naozaj vzrušujúce a je to naozaj, naozaj skvelé. A to dieťa, ktoré v 12-tich rokoch sedelo na mojej posteli, písalo svoje vlastné piesne, robilo vlastné beaty, je teraz super napumpované. To je ten chlap, ktorým chcem byť.“

Post Malone na podujatí vystúpil so svojou piesňou „Feeling Whitney“ z debutového albumu „Stoney“ z roku 2016, bez sprievodu, len so svojou akustickou gitarou. „Je mi ľúto, že som zahral pieseň, ktorú nikto nepozná,“ povedal davu v sieni, ktorý sa v odpovedi zasmial.

Tento rok dostali ocenenia Songwriters Hall of Fame okrem Post Maloneho aj Gloria Estefan, Jeff Lynne, Teddy Riley, Glen Ballard a Liz Rose.

Zdroj: thenews.com; stereogum.com

Tituly umelca nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*