Peter Bič Project prichádzajú s novým albumom, singlom i videoklipom ČOSKORO.

Peter Bič Project prichádzajú s novým albumom, singlom i videoklipom ČOSKORO.
23. októbra 2019 spinaker

Peter Bič Project prichádzajú s novým albumom, singlom i videoklipom ČOSKORO.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Po úspešných singloch  “Nedívaj sa tak”, “Z Výšky” a “Láva” prichádza ďalší, s názvom “Čoskoro”. „Rozhodli sme sa, že všetko uvedieme do života v jeden deň, singel, videoklip aj album“ hovorí Peter Bič. Videoklip sa natáčal v exteriéroch neďaleko Bratislavy, a režisérsky sa oň postaral Martin Hudák. Námet a scenár Peter Bič.

„Bolo to príjemné natáčanie i navzdory počasiu. Niekoľko dní predtým aj potom bolo nádherné slnečné počasie, iba v deň nášho natáčania bolo celý deň pod  mrakom, a mrholilo“  konštatuje Peter Bič. „Ale vlastne, tak to malo byť. Tak ako v skladbe, pri natáčaní ale aj v živote. Človek si musí v živote prejsť to svoje.  Aj hrabnúť rukou na dno, a navzdory všetkým útrapám, nástrahám  sa posúvať ďalej, no ten úsmev sa na konci objaví. Niekedy si aj len povedať, že čoskoro, pod modrou oblohou, z vrabca bude orol.“

„Musím povedať, že z nápadu na tento klip som bola nadšená hneď, ako ho Peter vymyslel  a natáčanie som si veľmi užila. Aj keď až tak jednoduché to nebolo, v ľahkých šatách, občas chladný dážď, miestami vajíčka na hlave, či víno alebo šľahačka, čo nakoniec na mne pristáli…“ Takto zas natáčanie vidí Viktória „Ale, všetko sa dá nakoniec zvládnuť a ustáť. Takže v konečnom dôsledku som rada, že mám túto skúsenosť.”

Skladbu “Čoskoro” nájdete na novom albume Peter Bič Project “Labyrint”.

„Labyrint je pre nás veľmi osobný album. Pre každého z nás. Je celý v slovenčine, je v novej zostave a ešte nebol ani na svete a 3 skladby si už našli cestu k svojim poslucháčom. Sme naozaj veľmi radi, že je tu, je to pre nás také znamenie, že sme našli cestu z labyrintu von aj my. Verím, že aj ďalšie skladby z neho sa budú páčiť ako tie predchádzajúce.“ Konštatuje na margo nového albumu Peter Bič.

Aktuálne zloženie Peter Bič Project.

Peter Bič

Viktória Vargová

František Jano

Martina Timková

Rastislav Boroš

Eduard Kiss

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*