DomáceDetské

Pavel Zedníček načítal v novej audioknihe rozprávky o vláčikoch.

By in Detské, Domáce

Pavel Zedníček načítal v novej audioknihe rozprávky o vláčikoch.

  • Detské
  • Domáce

Supraphon vydáva pod názvom O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách novú nahrávku rozprávok o mašinkách, vláčikoch, lokomotívach a všetkom, čo sa deje na železnici. Pavel Zedníček je protagonistom úspešnej a obľúbenej audioknihy Pohádky o mašinkách, ktorá je vydarenou adaptáciou piatich príbehov z rovnomennej knižky Pavla Naumana.

Po štvrťstoročí sa obľúbený český herec vrátil do nahrávacieho štúdia, aby načítal štyri ďalšie rozprávky od toho istého spisovateľa a pridal k nim trojicu nových od ďalších českých autorov.

Legendárne rozprávky Pavla Naumana doplnili autori Radek Adamec, Jiří Kahoun a Alan Piskač. V spojení s pôvodnou hudbou a množstvom zvukových efektov iste zaujmú nielen detského poslucháča.

Som rád, že po takej dobe vychádza pokračovanie Mašiniek a že baví poslucháčov, pretože mňa baví tiež,“ odkazuje k vydaniu novej audioknihy herec Pavel Zedníček.

Vláčiky sú fenoménom súčasných detí. Je až obdivuhodné, ako dnešných predškolákov a školákov stále fascinuje svet železníc. A k nemu patria aj rozprávky a príbehy. Je skvelé, že sa deťom stále páčia i viac než pol storočie staré Pohádky o mašinkách od Pavla Naumana. Štyri z nich tvoria základ nášho titulu. Doplnili sme ich ‚železničnými‘ rozprávkami ďalších českých spisovateľov. Napríklad Jiřího Kahouna, autora príbehov „o včelích medvídcích“. Veríme, že sa vďaka interpretácii Pavla Zedníčka i vďaka hudbe a zvukovým efektom budú malým poslucháčom páčiť. A dokážu, že dobrodružstvá sa dajú zažiť aj na železničných koľajach, trebárs pri výletoch vlakom,“ dopĺňa k audioknihe autor jednej z rozprávok a producent Alan Piskač.

Celkový čas audioknihy O pyšné lokomotivě a další pohádky o mašinkách je 1 hodina a 37 minút. Vychádza digitálne a ako CD-MP3.

Audioknihu nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*