Pán Stanislav a Raketa zverejnili nový klip “Pohár vody”.

Pán Stanislav a Raketa zverejnili nový klip “Pohár vody”.
15. októbra 2019 spinaker

Pán Stanislav a Raketa zverejnili nový klip “Pohár vody”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Bratislavská rocková kapela Pán Stanislav & Raketa vydala tento rok v máji svoj debutový album Amplion, z ktorého v týchto dňoch predstavila už tretí videoklip – Pohár vody. Režisérom videoklipu je čerstvý držiteľ národnej filmovej ceny Slnko v sieti za strih – Maroš Šlapeta. Námet klipu vznikal za účasti Pána Stanislava, ktorého dcéra Anička v ňom účinkuje: „Chcel som, aby sa v klipe objavila aj Anička, pretože práve jej narodenie znamenalo pre môj život čosi ako dúšok čerstvej vody a chcel som v klipe tú metaforu vyjadriť. Podarilo sa to,“ prezradil Pán Stanislav. Nakrúcalo sa na vypustenej vodnej nádrži pri dedine Osuské na Záhorí v jeden horúci augustový deň a pohár vody padol aj v skutočnosti členom kapely rozhodne vhod.

 

Produkcia Pána Stanislava a Rakety je predovšetkým úprimná rocková spoveď, v ich hudbe však cítiť vplyvy rôznych žánrov od funku až k punku. Texty frontmana Stanislava Petrova a.k.a Pána Stanislava sú svieže, originálne a srší z nich nadhľad a humor. Prvý album Amplion je prekvapivo hudobne vyzreté a koncepčne vyvážené dielo. O sounde Pána Stanislava a Rakety hovoria aj ako o Bratislava zvuku.

Kapela v zložení Stanislav Petrov (Spev, gitara), Matúš Kľúčik (Gitara), Janko Antal (Basgitara), Radoslav Pinka (Bicie) a už dnes – 4.10 sa predstavia na koncerte v bratislavskom klube Randal.

Titul Pán Stanislav & Raketa – Amplion si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*