Ozzy Osbourne vydáva nový singel “Under the graveyard”.

Ozzy Osbourne vydáva nový singel “Under the graveyard”.
12. novembra 2019 spinaker

Ozzy Osbourne vydáva nový singel “Under the graveyard”.

  • Zahraničie
  • Metal

Prvá skladba po takmer 10. rokoch sa objaví na pripravovanom albume “Ordinary man”.

“Toto je pravdepodobne najdôležitejší album, ktorý som za veľmi dlhú dobu zložil. Asi najdôležitejší od albumu “No More Tears”, spovedá sa Ozzy Osbourne.

Člen rockandrollovej siene slávy, držiteľ prestížneho Grammy ocenenia, spevák a skladateľ Ozzy Osbourne vydáva nový singel Under The Graveyard, ktorý je po takmer desiatich rokoch prvou novou skladbou. Silná balada s rockovými základmi je zároveň prvým oficiálnym singlom z pripravovaného albumu “Ordinary man”, ktoré vyjde na labely Epic Records na začiatku roka 2020.

“Tento album bol darček od mojej vyššej sily. Je to pre mňa dôkaz, že sa nikdy nemám vzdávať, ” hovorí Ozzy.

Nahrávalo sa v Los Angeles, gitary sa ujal producent Andrew Watt, basy Duff McKagan ( z Guns N’ Roses) a za bicie sa posadil Chad Smith (Red Hot Chili Peppers).

“Začalo to tým, že ku mne prišla moja dcéra Kelly a povedala: Chceš pracovať na pesničke Post Malone?” vysvetľuje Ozzy. “Moja prvá myšlienka bola, kto je, sakra, Post Malone ?! Išiel som k Andrewovi (Watt) domov a ten mi povedal, že to urobíme veľmi rýchlo. Keď sme pesničku dokončili, spýtal sa ma, či by som mal záujem začať pracovať na novom albume. Povedal som, že by to bolo, sakra, dobré, ale že práve teraz nemám v pláne stráviť ďalších šesť mesiacov v štúdiu. Takže sme album natočili veľmi rýchlo. Duff a Chad prišli, zadžemovali sme si počas dňa a po večeroch som pracoval na skladbách. Dúfam, že si ich ľudia užijú, pretože som do nich vložil svoje srdce i dušu,” hovorí Ozzy o nahrávaní albumu.

Buďte pripravení na ďalšie detaily k novému albumu, ktoré zverejníme v najbližších týždňoch …

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*