DomácePop/Rock

Olympic oslavuje 60 rokov špeciálnou kolekciou 60 hitov na 5CD.

By in Pop/Rock, Domáce

Olympic oslavuje 60 rokov špeciálnou kolekciou 60 hitov na 5CD.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Kapela Olympic, jedna z najlegendárnejších českých rockových skupín, oslavuje tento rok významné jubileum. Šesťdesiat rokov existencie tejto ikonickej formácie vyvrcholí nezabudnuteľným koncertným finále, ktoré sa uskutoční v decembri v pražskej O2 aréne. Po viac než ročnom putovaní koncertnými sálami a štadiónmi s programom venovaným šiestim dekádam hudobného odkazu Olympicu, bude tento významný míľnik oslávený vo veľkom štýle, tak ako si táto legendárna kapela i jej fanúšikovia zaslúžia.

Srdcom narodeninových osláv je kolekcia 5CD, ktorá prináša spomienku na najväčšie hity a kľúčové piesne z celej histórie Olympicu. Výnimočná kompilácia oficiálne vyšla vo vydavateľstve Supraphon v piatok 8. septembra a obsahuje symbolických 60 piesní, ktoré sú doplnené o aktuálnu verziu skladby “Vlak, co nikde nestaví”. Edícia je k dispozícii v atraktívnom kartónovom balení s piatimi rôznofarebnými CD v samostatných obaloch, nadväzujúc na vlaňajšiu limitovanú edíciu 5LP. V rámci tohto projektu bol venovaný špeciálny dôraz na zvukový remastering, zachovanie pôvodného hudobného ducha a prenesenie textov i fotografií do výpravného 32-stranového bookletu.

Výber skladieb na tomto komplexnom hudobnom titule zahŕňa starostlivú selekciu piesní zo všetkých personálnych i štýlových premien Olympicu, čo umožňuje nahliadnuť do obdivuhodného hudobného vývoja kultovej kapely. Celková dĺžka kompilácie presahuje tri hodiny plné hitov, ktoré oslovili a stále bavia nadšených poslucháčov naprieč generáciami.

V predaji sú posledné vstupenky na veľké koncertné finále Olympicu v pražskej O2 aréne. Fanúšikovia sa môžu tešiť na jedinečný hudobný zážitok, ktorý bude zároveň spomienkou na neuveriteľnú 60-ročnú históriu obľúbenej skupiny.

Kompilácia “Olympic 60” v číslach:

  • 60 rokov existencie
  • 60 hitov v kompilácii + bonus
  • 5 rôznofarebných CD v balení
  • 32-stránkový booklet s fotografiami a textami
  • Viac než 3 hodiny hudby

Zdroj: TS, Supraphon

Novinku nájdete aj u nás: www.spinaker.sk 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*