DomácePop/Rock

Nykki zdieľa optimistický kúsok popovej dokonalosti “Playing It Cool”.

By in Pop/Rock, Domáce

Nykki zdieľa optimistický kúsok popovej dokonalosti “Playing It Cool”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Umelkyňa Nykki zdieľa svoj nový singel ‚Playing It Cool‘, optimistický kúsok popovej dokonalosti, spolu s hravým videoklipom inšpirovaným romantickými filmami 90. rokov.

‘Playing It Cool’ je uhladená a energická poletná hymna vedená groovy gitarou, funky basovou linkou a pulzujúcimi bubnami. Neodolateľné prostredie pre bujné vokály Nykki a jej chytľavé optimistické texty, kde vyjadruje svoju túžbu po takomto milostnom príbehu, ktorý stojí za to sledovať znovu a znovu.

Skladbu napísala Nykki s Johnom Foylem, známym vďaka svojej práci s Mae Muller a Lolou Young a Stefanem Abingdonem – a.k.a St£fan – medzi jeho hlavné popové hity patrí okrem iného singel pre Selenu Gomez, ktorý s ním spoločne produkovala. ‘Playing It Cool prichádza v krátkom čase po vydaní singla ‘Right Place Wrong Guy’, ktorý zaznamenal podporu od Spotify ‘New Music Friday’ a Apple Music ‘New Music Daily’ a ‘New in Pop’.

„Toto je moja prvá 100% pozitívna, veľmi milá pieseň a veľmi ma baví! Napísala som ju pre svojho priateľa. Len som tým vyjadrila svoje pocity, robila som si srandu sama zo seba a bola som pri tom veľmi úprimná a zraniteľná,“ vysvetlila Nykki. „Skladbu sme napísali s Johnom Foyleom a St£fanem cez zoom. Cítila som sa pripravená napísať a vydať milostnú pieseň, ktorá nie je o žiali. Chcela som, aby to bola pieseň, ktorú budete počuť pri poslednej scéne v romantickom filme. Zvuk je rozhodne popovejší a roztomilejší ako čokoľvek, čo som doteraz vydala, ale zároveň je stále môj a vychádza z môjho vzťahu,“ dodáva Nykki o písaní skladby a produkcii.

Hravé hudobné video, ovplyvnené romantickými filmami 90. rokov, je dokonalá ukážka hereckého umenia Nykki. „Chcela som, aby bol videoklip jednoduchý a sladký. Som beznádejný romantik, ktorý vyrástol na romantických filmoch. A chcela som, aby to bolo vidieť aj vo videoklipe. Užili sme si veľa zábavy pri hraní sa s rôznymi lookmi a účesmi, aby to ostatných bavilo sledovať. Som veľmi spokojná s výsledkom a teším sa, že to ľudia uvidia,“ hovorí speváčka.

„Ukazuje rozsah svojho rozsahu s každým vydaním,“ ako napísal časopis Wonderland Magazine pre ich rubriku „New Noise“ a označili Nykki ako niekoho, koho sa oplatí sledovať. Debutový singel „No Cry“ katapultoval umelkyňu českého pôvodu do medzinárodného popového sveta, pričom Billboard chválil jej vokály a udelil pečať súhlasu jej debutovému videu, ktoré ma dnes na YouTube viac ako 1 million YouTube zhliadnutí od premiéry na najvplyvnejšej hudobnej značke sveta. Zatiaľčo remix singla od Leon Lour vrcholil v rebríčku UK Commercial Pop Top 30 Club Charts na 13. mieste. Vo svojom následnom singli „Lost My Mind“ Nykki ukázala, že dobré dievča sa zmenilo na zlé prostredníctvom presvedčivých hereckých scén a dynamických choreografických záberov videoklipu k piesni, ktorý dosiahol takmer 1.5 milliónov zhliadnutí na YouTube. Uznávaná i Rollacoaster Magazínom pre jej „emocionálne zafarbené popové piesne, ktoré sa môžu pochváliť nepopierateľnou chytľavosťou,“ Nykki ozdobila minuloročné vydanie jar/leto. Akustické verzie jej popových piesní s EDM boli chválené pre ich dynamiku jednou z popredných svetových autorít v oblasti pop music – Popdust. Minuloročný singel „Me Over You“, ktorý napísala so spolupracovníkmi Salt Ashes, britským autorským a producentským duom The Radiators, zaznamenal podporu módnych a hudobných časopisov ako napríklad Metal Magazine a Mundane Magazine.

S „Playing it Cool“ Nykki bezchybne ukazuje svoju šikovnú, vtipnú a hravú stránku a dokazuje, že je schopná napísať nepopierateľne chytľavé tóny. Nykkin nový singel ‚Playing It Cool‘ vychádza spolu s hravým videoklipom.

Zdroj: TS, Andrea Čurná

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*