Nový štúdiový album Kapely Tool FEAR INOCULUM vyjde 30. augusta

Nový štúdiový album Kapely Tool FEAR INOCULUM vyjde 30. augusta
30. augusta 2019 spinaker

Nový štúdiový album Kapely Tool FEAR INOCULUM vyjde 30. augusta

  • Zahraničie
  • Metal

Fear Inoculum, piaty štúdiový album legendárnej kapely TOOL, vyjde 30. augusta 2019 na RCA Records. Stream titulnej skladby je k dispozícii tu: http://smarturl.it/TOOLFIs.

Aby posunuli hranice tvorivosti čo sa týka fyzických produktov svojich albumov, prichádza kapela TOOL s novou deluxe limitovanou CD edíciou albumu Fear Inoculum. Zberateľská edícia, ktorú vytvoril a zrežíroval Adam Jones, obsahuje 4″ HD dobíjajúcu obrazovku s exkluzívnym video materiálom, nabíjací kábel, 2 wattový reproduktor, 36 stranový booklet a digitálnu downloadovaciu kartu. Následovať samozrejme bude vydanie vinylu.

Produkcie 85 minútovej kolekcie hudby sa ujala celá kapela TOOL, s hudobným mixom od Joea Barresiho, ktorý sa podieľal už na tvorbe albumu 10,000 Days.

Oznámenie nového albumu a titulnej skladby prichádza v čase, keď kapela vydala svoje predchádzajúce platne Opiate, Undertow, Aenima, Lateralus a 10,000 Days prvýkrát vo svojej histórii aj digitálne, takže sú teraz k dispozícii fanúšikom na všetkých ich obľúbených digitálnych platformách. Albumy získali hneď počas prvých 48 hodín viac než 20 miliónov streamov a dostali sa do TOP5 na oficiálnom albumovom rebríčku iTunes.

Túto výnimočnú edíciu si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*