DomácePop/Rock

MIG 21 predstavujú nový animovaný videoklip “Džus noci”!

By in Pop/Rock, Domáce

MIG 21 predstavujú nový animovaný videoklip “Džus noci”!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Minulú jeseň vydala obľúbená kapela MIG 21 už piatu štúdiovku s názvom DŽUS NOCI. Nedávno album vyšiel aj na vinyle a teraz sme sa dočkali videoklipu k rovnomennému hlavnému singlu. Song „DŽUS NOCI“, o ktorého produkciu sa postaral Roman Holý (známy z J.A.R. alebo Monkey Business), si tak svojím koncertným úspechom predpovedal vizuálne stvárnenie. Nielen pesničky z najnovšieho albumu, ale predovšetkým svoje najväčšie hity, ktoré za svojou dlhoročnú kariéru MIG 21 nazbierali, predstavia svojim fanúšikom na unikátnych koncertoch v pražskom Forum Karlín.

„Možno ste si doposiaľ pri počúvaní piesne Džus noci nedokázali predstaviť, ako ten nápoj vyzerá, chutí a aké účinky vlastne vyvoláva. My sme to tiež nevedeli a ani sme netušili, že to nevieme,“ približuje frontman kapely Jirka Macháček. „Až vďaka takým mladým nadšeným bláznom z ostravského štúdia: Dart Production, sme sa dozvedeli, že nám na to vyrobili klip. Chalani, ďakujeme vám!“ dodáva.

Všetky animácie postáv a častí prostredia sú kreslené ručne. V klipe je použitý rad rôznych animačných techník, od klasickej štylizovanej 2D animácie cez rotoskopiu v scénach s kapelou, až po 3D komponenty. „Produkcia klipu trvala tri mesiace. S Migom 21 sa nám krásne spolupracovalo a verím, že v budúcnosti spolu ešte niečo podnikneme,“ hovorí vedúci produkcie štúdia DART Production, Tomáš Lenart.

Po náročnej koncertnej sezóne sa na pár mesiacov MIG 21 odmlčia, aby sa v plnej kráse ukázali práve vo Fore Karlín, kde zahrajú hneď dva dni po sebe, a to 19. a 20. apríla budúceho roka. Kapela sa po takmer dvadsiatich rokoch vracia do halového prostredia a môžeme tak očakávať unikátnu show, rad hostí, dve pódiá a hlavne nový song, ku ktorému sa priamo na mieste bude nakrúcať videoklip. V apríli to v pražskom Fore Karlín otrasie v základoch!

Tituly MIG 21 nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*