DomácePop/Rock

Matej Smutný sa novým singlom “Words U Say” ospravedlňuje ženám za to, ako málo informácií občas muži zvládnu spracovať.

By in Pop/Rock, Domáce

Matej Smutný sa novým singlom “Words U Say” ospravedlňuje ženám za to, ako málo informácií občas muži zvládnu spracovať.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Spevák Matej Smutný vydáva Words U Say, prvý singel z pripravovaného debutového albumu, ktorý vyjde ešte v tomto roku.

Muži niekedy počujú iba Bla Bla Bla.“ Smeje sa slovenský spevák a skladateľ Matej Smutný. „Chcel som sa so skladbou ospravedlniť všetkým ženám za to, že chlap má toho niekedy v hlave toľko, že už nemá kapacitu na to, aby počúval každú vetu od svojej partnerky, priateľky, ženy…“ dodáva.

Hlavnej ženskej role vo videoklipe s nadmieru ukecanou priateľkou sa ujala finalistka Miss Slovensko 2021 a niekoľkonásobná majsterka v karate Lujza Kalčok. „Som veľmi rada, že som sa mohla podieľať na dotvorení a priložiť ruku k dielu. Words U Say podľa mňa dosahuje svetovú úroveň a nesie v sebe aj veľmi pekný odkaz, ktorý je zachytiteľný len keď sa nad skladbou zamyslíme trochu hlbšie.“ Tvorbou videoklipu Matej poveril Robo Bošeľa z Môlča records.

Words U Say je dosť možné prvá slovenská nahrávka, ktorá vznikla v momentálne najpokročilejšom zvukovom formáte Dolby Atmos. „Formát Dolby Atmos prináša úplne nový rozmer počúvania hudby. Po niekoľkých desaťročiach vylepšovania stereo zvuku nakoniec prišla revolúcia, ktorá nám umožňuje počúvať hudbu tak, ako by sme boli priamo v nej. Je to úžasné počúvanie.

Matej singel zložil a natočil v osvedčenej spolupráci s producentmi z Gilkicker Productions.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*