Marshmello a Halsey vydávajú singel “Be Kind”!

Marshmello a Halsey vydávajú singel “Be Kind”!
5. mája 2020 spinaker

Marshmello a Halsey vydávajú singel “Be Kind”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Americký DJ a producent Marshmello vydáva spoločne s americkou speváčkou Halsey singel “Be Kind”, ktorý spochybňuje motívy vašej drahej polovičky, ktorá je s vami vo vzťahu – namiesto toho, aby sa mu plne oddala, neustále hľadá niečo nové. Vzhľadom k tomu, že singel napísala Halsey, slová sa zrejme týkajú jej bývalého priateľa rappera G-Eazyho, ktorý ju vo vzťahu podvádzal.

Halsey v januári tohto roku vydala úspešný album “Manic”, ktorý debutoval v Top 10 v krajinách, medzi ktoré patrí napríklad Veľká Británia Spojené štáty alebo Česká republika či Slovensko.

Marshmello od začiatku svojej kariéry drží tradíciu “čo singel, to hit”. Na svojom konte má hitové single s Migos, Khalidom, Selenou Gomez, Logicom alebo Bastille. Marshmello získal miliardy streamov, násobné zlaté i platinové certifikácie, podpísal zatiaľ najdlhšiu rezidentskú zmluvu (na dva roky v klube KAOS v Las Vegas), má bezpočet hudobných ocenení, na Spotify je pravidelne medzi Top 5 nejprehrávanejšími skladbami a magazín Forbes ho zaradil do renomovaného rebríčka 30 pod 30.

Halsey, ktorá pravidelne osciluje medzi popom prvej triedy a surovejšou alternatívou, sa od svojho vstupu na scénu podarilo nazbierať vyše 25 miliárd streamov a predať cez 11 miliónov kópií albumov. Halsey tiež vypredala koncerty na piatich kontinentoch, bola nominovaná spoločne s Chainsmokers na Grammy za skladbu “Closer” a objavila sa na nespočetných titulných strán renomovaných magazínov, ako je napríklad Rolling Stone, Forbes alebo Playboy. Halsey debutovala v roku 2015 albumom “Badlands”, ktorá bola počas prvého roka certifikovaná na platinovú. Po nej nasledoval album hopeless fountain kingdom, ktorý obsahoval okrem iného násobne platinové hity “Now or Never” a “Bad At Love”. Naozajstným prelomom bol však singel “Without Me”, ktorý sa niekoľko týždňov držal na prvej priečke rebríčka Billboard Hot 100 a stal sa nejprehrávanejším singlom roka 2019 v amerických rádiach. Okrem hudby sa Halsey angažuje v boji za ženské práva, duševné zdravie a LGBTQ komunitu.

Tituly speváčky Halsey si môžete kúpiť na www.spinaker.sk.

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*