ZahraničiePop/Rock

Maroon 5 vydávajú spoločne s novým albumom “JORDI” aj singel “Lost”.

By in Pop/Rock, Zahraničie

Maroon 5 vydávajú spoločne s novým albumom “JORDI” aj singel “Lost”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Americká popová stálica – kapela Maroon 5 rozhodne nezaháľa a spoločne s očakávaným albumom predstavujte aj novú pieseň a videoklip. O vizuál songu Lost sa postarala Sophie Muller.

Maroon 5 má na svojom konte tri ceny GRAMMY® a patrí medzi najväčšie objavy 21. storočia. Táto globálna multiplatinová stálica teraz oznamuje príchod najnovšieho albumu JORDI, ktorý bol naplánovaný na 11. júna. Fanúšikovia si na ňom vypočujú obľúbené single Memories a Nobody ‘s Love, ale aj najnovší hit Beautiful Mistakes, na ktorom hosťuje americká raperka a speváčka Megan Thee Stallion. Ich spoločná skladba dosiahla k dnešnému dňu viac ako 44 miliónov zhliadnutí na YouTube. Oslavy pripravovaného albumu zastrešuje spoločnosť American Express, s ktorou kapela spolupracuje a ktorá sa podieľala aj na virtuálnom predstavení – American Express UNSTAGED. To sa uskutočnilo 4. júna, kde mali fanúšikovia možnosť vypočuť si doposiaľ nepočuté skladby ich obľúbenej kapely.

Hudobná skupina Maroon 5 sa jednoznačne radí medzi najvytrvalejších umelcov súčasnej pop music. Talentovaní hudobníci Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Michael Madden a Matt Flynn do dnešného dňa získali tri ceny GRAMMY® Awards, viac ako 75 miliónov predaných albumov, 400 miliónovú singlov po celom svete a taktiež zlaté a platinové certifikácie vo viac ako 35 krajinách. Ich Najúspešnejší videoklip k piesni “Sugar” zaznamenal cez 3 miliardy zhliadnutí a je trinástym najpozeranejším videom na YouTube všetkých čias.

Tituly skupiny nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*