DomácePop/Rock

Mária Čírová ohlásila Vianočné koncerty, ktoré sa do troch dní takmer vypredali!

By in Pop/Rock, Domáce

Mária Čírová ohlásila Vianočné koncerty, ktoré sa do troch dní takmer vypredali!

  • Pop/Rock
  • Domáce

Speváčka, klaviristka a skladateľka Mária Čírová prináša už vyše desať rokov fanúšikom nezabudnuteľné Vianočné koncerty, ktoré sa stali fenoménom. Hudobné stretnutia s Máriou sú totiž silným a emotívnym hudobným zážitkom, Jedna z našich najobľúbenejších speváčok pripravila aj tento rok 17 unikátnych koncertov. Turné Moje Vianoce ohlásila zatiaľ len na sociálnych sieťach a do troch dní sa väčšina miest takmer vypredala. Okrem 15-tich slovenských miest zavíta Mária Čírová po prvýkrát do Prahy a Brna. Príďte si vychutnať kúzelnú atmosféru a vianočné skladby speváckej divy.

Mária tento rok pripravila pre fanúšikov nový program. Môžete sa tešiť aj na najobľúbenejšie skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú a na tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách. Samozrejme nebudú chýbať megahity Unikát, Búrka, Chýbaš či Slobodná.

„Moje vianočné koncerty, nie sú iba o hudbe alebo o tom, ako máme špeciálne upravené skladby. Sú to krásne stretnutia jedenkrát za rok, na ktorých spoločne zhodnotíme všetko, čo sme počas roka zažili. Poďakujeme za všetko pekné a vyhodnotíme aj tie ťažšie veci, ktorými sme si prešli a z ktorých sa môžeme poučiť. A s čistou hlavou spoločne vykročíme do nového roka,“ pozýva na koncerty Mária Čírová.

Moje Vianoce s Máriou Čírovou zavítajú tento rok do slovenských miest Nové Zámky, Senica, Prievidza, Rožňava, Liptovský Mikuláš, Dolný Kubín, Žilina, Košice, Banská Bystrica, Trnava, Bratislava, Trenčín, Piešťany, Nitra a Poprad.

„Po prvýkrát v histórii mám až 17 vianočných koncertov a po prvýkrát idem s vianočným programom aj do Prahy a Brna, je to teda slovensko-české turné. Českí fanúšikovia ma sledujú na sociálnych sieťach a tešia sa na osobné stretnutia. A ja sa teším na Slovákov žijúcich v Čechách, ktorí nemohli prísť na slovenské koncerty. Som zvedavá, či bude české publikum podobné vo vnímaní Vianoc a lásky, ktorú v mojich pesničkách prezentujem,“ teší sa Mária.

Každý z koncertov Márie Čírovej je autentický a jedinečný. Nenechajte si ujsť tento unikátny  zážitok, koncerty budú vypredané v rekordnom čase.

“Poďte sa spolu so mnou naladiť, poďte si oddýchnuť, poďte sa usmiať, poďte zavrieť oči a cítiť horiace drevo v krbe. Poďte si zaspievať tie najkrajšie slovenské vianočné koledy. Nechajme sa vtiahnuť do čarovného kúzla Vianoc, ktoré sa nám každoročne pripomína v tomto období. Narodením Lásky, ktorá sa chce dotknúť našich sŕdc. Teším sa na Vás s mojou vianočnou kapelou, vokalistkami a detským zborom.”

Posledné vstupenky na Moje Vianoce 2023 sa dajú kúpiť  v sieti ticketportal.

Zdroj: TS, N. Krchňáková

Tituly speváčky nájdete aj u nás: www.spinaker.sk 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*