DomácePop/Rock

Marek Ztracený “Stále verí” – s novým singlom mieri do vypredaných Edenov.

By in Pop/Rock, Domáce

Marek Ztracený “Stále verí” – s novým singlom mieri do vypredaných Edenov.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Najpopulárnejší český spevák Marek Ztracený sa nedávno postaral o poriadny rozruch, keď v priebehu niekoľkých hodín trikrát vypredal najväčší český futbalový štadión Eden. Vzápätí ho fanúšikovia ocenili už druhým Slávikom. V týchto dňoch prináša český hitmaker novú pieseň a videoklip s názvom „Stále věřím“.

„Chcel som sebe i fanúšikom skrátiť čakanie na koncert v Edene a tiež splniť sľub, že im predstavím ešte jednu novú pieseň, ktorá mimochodom zaznie i na spomínanom koncerte. Nie je náhoda, že táto pesnička je o snoch a o živote. Myslím, že sa ako témou, tak zvukom hodí k tomu, čo práve prežívam a myslím, že by sa v nej publikum mohlo nájsť rovnako ako ja. Spievam v nej o tom, že sny sa skutočne plnia, ale občas trochu inak, než si človek predstavuje, ale aj tak je to pekné,“ komentuje svoju novinku Marek Ztracený.

Prípravu na tri mega koncerty nepodcenil a urobil to, čo možno ešte nikto pred ním. Namiesto trénovania v skúšobni sa rozhodol usporiadať tri zahrievacie kolá a verejné skúšky, kde si so svojou kapelou i s fanúšikmi ladí formu. O májové koncerty v Lokti (6.5.), Slavkove (13.5.) i Ostrave (20.5.) bol obrovský zájem a vstupenky si kúpili desiatky tisíc ľudí.

 „Je neuveriteľné, koľko ľudí zaujal nápad so zahrievacími kolami. Keď som prišiel na pódium napríklad v Slavkove a videl som ten dav, zatajil sa mi dych. Je dobre, že sme to urobili. Okrem toho, že som sa ešte pred plánovanou koncertnou pauzou mohol vidieť s fanúšikmi, sme si tiež vyskúšali pár technických vecí, ktoré len tak mimochodom občas nevyšli. Teraz sme naozaj maximálne pripravení a všetci sa majú na čo tešiť. My už nežijeme ničím iným. Je to krásna cesta a užívame si s fanúšikmi každú sekundu,“ dodáva Marek.

Za produkciou jeho nového singla „Stále věřím“ stojí vyhľadávaný producent Dalibor Cidlinský jr.  Emotívne silný videoklip vznikol pod taktovkou FILMZLICINCOMPANY.

Zdroj: TS, Supraphon

Tituly Mareka Ztraceného nájdete na spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*