Marek Ztracený predstavuje nový singel „Když tě život kope do zadku“.

Marek Ztracený predstavuje nový singel „Když tě život kope do zadku“.
25. júna 2020 spinaker

Marek Ztracený predstavuje nový singel „Když tě život kope do zadku“.

  • Nezaradené

Marek Ztracený je bezpochýb najväčším českým hitmakerom súčasnosti. Jeho aktuálny album Planeta jménem stres vyšiel vo februári a už stihol získať zlatú platňu a priniesol obrovský hit Tak se nezlob. Teraz vychádza ako ďalší singel z albumu u fanúšikov obľúbená skladba Když tě život kope do zadku, ku ktorej vzápätí vznikne i videoklip.

Pieseň Když tě život kope do zadku otvára nový album a patrí medzi najobľúbenejšie skladby, ktoré sa na CD Planeta jménem stres objavili. Predstavuje Mareka Ztraceného v jeho úspešnej autorskej polohe – s chytľavou melódiou a textom so schopnosťou osloviť nielen Marekovu početnú fanúšikovskú základňu.

Vo februári usporiadal Marek Ztracený zásadnú českú hudobnú udalosť roka. Dvakrát za sebou vypredal pražskú O2 arénu a tieto jedinečné koncerty ocenili desaťtisíce fanúšikov. O tri mesiace neskôr ohlásil svo-je turné Restart 2021 po najväčších halách v Čechách a na Morave a zároveň i dvojnásobný návrat do O2 arény. V rámci pripravovaného turné urobil mimoriadne gesto a venoval 20 000 vstupeniek policajtom, zdravotníkom, hasičom a všetkým, ktorí riskovali svoje zdravie pre zdravie ostatných v boji s koronavírusom. Celé halové turné Restart 2021 bolo vzápätí takmer vypredané a aktuálne ostávajú v predaji posledné vstupenky do Ostravar Arény a pražskej O2 arény.

Než predstaví svoju unikátnu šou na halových pódiách v Českej republike, rozhodol sa Marek čakanie skrátiť a zúčastniť sa na tohtoročnom letnom festivale Letokruh.

Už to vyzeralo, že žiadne festivaly v lete nebudú. My sme to pokorne prijali a nikam sme sa ne-ponáhľali. Dostali sme veľa ponúk, ale v tej dobe som si ešte nebol istý, že už je správny čas na to, hrať koncerty. A zrazu pred pár dňami zazvonil telefón a tam sa ozvalo: ‚Ahoj, vzniká nový letný festival Letokruh a ty s kapelou by si mohol predviesť svoju šou v plnej paráde. Veľké pódium, veľký zvuk a všetko, čo na festivale má byť…‘ Ja na to – no tak dobre a kde to bude? ‚Praha, Brno, Hradec a ty by si hral v piatok i sobotu ako posledný. Prídu Mirai, No Name, Richard Krajčo, Pokáč, Kapitán Demo, Ben Cristovao atď. ‘ No a tak sa môžeme v lete vidieť a baviť sa ako za starých čias. Vystúpime exkluzívne iba na Letokruhu a kapacita je obmezená, tak možno nezaspite! A musím povedať, že sa na to teším, „jak malej Jarda“,“ napísal na sociálnych sieťach Marek Ztracený.

CD Mareka Ztraceného nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*