DomácePop/Rock

Lucie Bílá predstavuje nový videoklip “O lásce”.

By in Pop/Rock, Domáce

Lucie Bílá predstavuje nový videoklip “O lásce”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Dvadsaťnásobná česká slávica Lucie Bílá pripravila pre svojich priaznivcov milé prekvapenie v podobe nového videoklipu. Ide o emotívne obrazové stvárnenie pesničky „O lásce“, ktorá pochádza z jej posledného štúdiového albumu Ta o mě.

Pieseň napísal špeciálne pre ňu čerstvý držiteľ Českého slávika v mužskej kategórii Marek Ztracený. Finálnu zvukovú podobu dal nahrávke slovenský producent Martin Maxo Šrámek v štúdiu Littlebeat.

Režisérom a kameramanom videoklipu bol Jaro Atry zo spoločnosti WeAreFilm, pričom jeho pôvodná idea vznikla s prispením najbližších spolupracovníkov Lucie Bílej, teda syna Filipa Kratochvíla a Patrika Černocha.

Mám nádherné povolanie, vďaka ktorému môžem posielať ľuďom niečo, čo teraz všetci veľmi potrebujeme, a to je láska. Preto posielam pohladenie v podobe videoklipu, ktorý sa volá ‚O lásce‘. Láska vyhráva v rozprávkach a verím, že vyhrá určite i teraz,“ odkazuje Lucie Bílá i prostredníctvom nového videoklipu.

Na tému „láska“ navyše len pred pár dňami symbolicky v Divadle Lucie Bílej predstavil početný tvorivý tím i plány s obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska, ktorá je naplánovaná na 7. apríla 2022.

Tituly speváčky nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*