LP vydáva živý album “Live In Moscow” a šíri tak energizujúci zážitok z koncertu.

LP vydáva živý album “Live In Moscow” a šíri tak energizujúci zážitok z koncertu.
3. augusta 2020 spinaker

LP vydáva živý album “Live In Moscow” a šíri tak energizujúci zážitok z koncertu.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Americká speváčka LP, vlastným menom Laura Pergolizzi, vydáva prvý živý album Live In Moscow. Celovečerný album zachytáva dychberúce vystupenie v Crocus City Hall v Moskve z minulého roka. V sedemnástich skladbách na albume fanúšikovia nájdu megahity ako Lost On You, Girls Go Wild alebo mixy obsahujúce covery Kings of Leon & The Rolling Stones.

Tento záznam je krásnym príkladom vášne, lásky a náklonnosti, ktorú zdieľam so svojim ruským publikom. Som tak šťastná, že teraz všetci túto výnimočnú noc počujú. Spasibo!” hovorí umelkyňa.

LP je celosvetovým fenoménom a vypredáva desiatky tisíc vstupeniek vo viac ako 100 mestách planéty od Minneapolis cez Miláno, Mexico City po Moskvu. Jej celosvetová kariéra z nej vytvorila zjednotiteľku rozmanitosti a umelcov, ktorá spája svet hudby a kultúry.

Svoju cestu si americká speváčka s talianskymi koreňmi začala dláždiť v roku 2017 albumom Lost On You, ktorého titulná skladba bola na prvom mieste v 18 krajinách sveta, diamantová v Mexiku a Francúzsku, štyrikrát platinová v Taliansku, tiež v Česku, Grécku a Poľsku, zlatá v Belgicku a vo Švajčiarsku nedávno prekonala 2 miliardy streamov. LP preniká na nové trhy, na Spotify sa pýši mesačne 4 miliónmi poslucháčov a v roku 2019 bola jej pieseň Girls Go Wild korunovaná za najhranejšiu pieseň v rádiu v Taliansku. LP bola hosťom Billbordu, Interview, Paper, britskom módnom magazíne Vogue, dokonca bola na titulnej strane mexickej ELLE.

Tituly speváčky nájdeš na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*