Legendárna kapela Queen s Adamom Lambertom chystajú nový živý album “Live Around the World”!

Legendárna kapela Queen s Adamom Lambertom chystajú nový živý album “Live Around the World”!
28. augusta 2020 spinaker

Legendárna kapela Queen s Adamom Lambertom chystajú nový živý album “Live Around the World”!

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Slávna britská rocková hudobná skupina založená roku 1971 – Queen od roku 2011 vystupuje so spevákom Adamom Lambertom a nebyť svetovej pandémie, práve by za sebou mali kolosálne európske turné. To sa z leta presunulo na budúci rok a ako útechu pre fanúšikov usporiadala kapela Queen + Adam Lambert Tour Watch Party, kedy na YouTube predstavili živé ukážky z predchádzajúcich svetových tour. Pozitívna angažovanosť fanúšikov z celého sveta ukázala, že napriek celosvetovému výpadku živých show môže show pokračovať.

Queen + Adam Lambert potvrdili, že vydajú svoje vôbec prvé živé album Queen + Adam Live Around the World. Album vychádza celosvetovo 2. októbra vo formátoch CD, CD+DVD, CD+Blu-ray a Vinyl a predstavuje kompiláciu koncertných ukážok zachytených na celom svete osobne vybraných Taylorom, Mayom a Lambertom z viac ako 200 shows. “Keď sme tento rok nemohli ísť turné, chceli sme dať fanúšikom niečo namiesto toho, a živý album nám jednoducho pripadal správne. Je to prvýkrát, čo sme spolu vydali album a užili sme si veľa zábavy, keď sme ho dávali dokopy, vyberali sme obľúbené vystúpenie za posledných sedem rokov” hovorí Adam Lambert.

Medzi dvadsiatimi uvodnými skladbami sú obľúbené skladby fanúšikov Queen ako Don´t Stop Me Now, I Want To Break Free a tiež rarity, ako sú verzie Freddieho Mercuryho Love Kills a I Was Born To Love You. Všetky formáty zahŕňajú celé 22 minutové vystúpenie kapely na Fire Fight Australia, kde predviedli originálny Queen set z 1985 Live Aid v plnom znení: Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You a We are The Champions.

Vzhľadom k tomu, že sa všetci stretávame s výzvou vytvoriť živé predstavenie vo svete ovládanom hrozivým virálnym nepriateľom, zdalo sa, že nastal ideálny čas vytvoriť zbierku ručne vybraných živých ukážok z našich kráľovniných šou za posledných 7 rokov s našim bratom Adamom Lambertom,” hovorí Brian May. “Je to prvýkrát čo budete sledovať a počúvať tieto skladby. Budete s nami cestovať po celom svete a prežívať kompletný virtuálny živý set. Kolekcia vyvrcholí v Sydney začiatkom tohto roka, kedy sme na podporu Fire Fight Australia znova vytvorili kompletnú sadu Queen Live Aid. Bola to historická udalosť pre veľkú vec – s možno najvyššou hladinou adrenalínu od pôvodnej Live Aid v roku 1985. Obzvlášť ma teší, že teraz môžeme zdieľať tento jedinečný okamih s celým svetom.” Dodáva Brian a pozýva na počúvanie výnimočného albumu.

Tituly skupiny Queen nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*