Legacy Recordings oslavuje 20. výročie od vydania debutového albumu Christiny Aguilery.

Legacy Recordings oslavuje 20. výročie od vydania debutového albumu Christiny Aguilery.
26. augusta 2019 spinaker

Legacy Recordings oslavuje 20. výročie od vydania debutového albumu Christiny Aguilery.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Legacy Recordings, obsiahly label plný katalógových albumov vydavateľstva Sony Music Entertainment, vyzýva fanúšikov Christiny Aguilery, aby oslávili 20. výročie od vydania jej debutového albumu, ktorý odštartoval speváčkinu závratnú hudobnú kariéru. Rovnomenný album vyjde 23. augusta vo verzii Deluxe Edition a bude obsahovať originálny album s množstvom raritného materiálu, remixov a akustických verzií skladieb, ktoré predtým neboli nikdy vydané. Album vyjde aj digitálne pre streaming i downloading.

Album bol pôvodne vydaný na RCA Records 24. augusta 1999 a vyšli z neho štyri hitové single, vrátane megahitu Genie in a Bottle, ktorý katapultoval vtedy osemnásťročnou speváčku do popovej špičky. Album obsahuje kombináciu teen popu, dance grooves a R & B / soulových prvkov, za ktoré Christina Aguilera získala v roku 2000 ocenenie Grammy v kategoii Best New Artist. Speváčka vstúpila hneď prvý týždeň po vydaní so svojím albumom do rebríčka US Billboard 200 na prvé miesto, a to za neuveriteľných štvrť milióna predaných nosičov. Album získal osem platinových ocenení a historicky sa ho predalo viac ako 14 miliónov kusov.

Za celú svoju kariéru vyhrala Christina šesť Grammy ocenení a predala viac ako 43 miliónov platní. Dosiahla päťkrát prvého miesta singlového rebríčka na Billboard Hot 100 a stala sa tak štvrtou umelkyňou, ktorá niečoho takéto dosiahla v troch po sebe idúcich dekádach (1990s, 2000s, a 2010s). Získala svoju Hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy a stala sa jedinou umelkyňou pod 30 rokov, ktorá sa prebojovala do TOP100 najväčších spevákov všetkých čias časopisu Rolling Stone. V roku 2011 bola exkluzívnou poradkyňou v TV hudobnej show The Voice.

Tituly speváčky Christiny Aguilery si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*