Kauza ohľadom featuringu Tomiho Popoviča a Majka Spirita s názvom Stále mladí pokračuje.

Kauza ohľadom featuringu Tomiho Popoviča a Majka Spirita s názvom Stále mladí pokračuje.
29. júla 2019 spinaker

Kauza ohľadom featuringu Tomiho Popoviča a Majka Spirita s názvom Stále mladí pokračuje.

  • Hip-hop/Rap
  • Domáce

Pred týždňom, v utorok 23. júla sme Vás informovali o letnej singlovej novinke Tomiho Popoviča a Majka Spirita v spoločnom featuringu Stále mladí.

 

Skladba okamžite po svojej premiére raketovo vystrelila a sprevádzaná pozitívnymi reakciami fanúšikov sa dostala s videoklipom od režiséra Michala Nemtudu za pár hodín s takmer 100 000 vzhliadnutiami na 3. priečku do Youtube Trendov.

 Úspech singla, však žiaľ spomalil hackerský útok dva dni po premiére, kedy sa na youtube účet Tomiho Popoviča nahackovala jeho bývalá priateľka a videoklip z jeho účtu vymazala.

Skladbu preto museli nahrať na youtube opäť nanovo. Vďaka silnej podpore kolegov zo scény i fanúšikov oboch umelcov sa skladba napriek komplikáciám ocitla behom jediného týždňa opäť späť v rebríčku Youtube Trendov, aktuálne na priečke 22 s viac ako 200 tisíc vzhliadnutiami.

„Celé je to ako príbeh z filmu alebo knihy. Bývalá priateľka sa mi chcela pomstiť za to, že som jej nedokázal opätovať to, čo ona cítila ku mne, a tak zneužila to, že vedela heslá z môjho notebooku. Dokonca mi poslala správu, či už som teraz spokojný, vďaka tomu som zistil, že video vymazala ona,“ prezrádza Tomi na margo bulvárnej kauzy. „Mrzí ma to najmä preto, že sa to stalo pri featuringu a že na takúto nezmyselnú osobnú pomstu musel doplatiť aj Majk. Ale dôležité je, že sme zabojovali a singel je znova online. Nezastaví nás nič a už rozhodne nie nejaké hlúpe súkromné vojny, ktoré v našom pracovnom živote nemajú čo hľadať. Chcem sa poďakovať za podporu všetkým kolegom zo scény a našim fanúšikom, ktorí odvtedy neustále zdieľajú náš nový youtube link na svojich instagramoch! Viac sa k tejto nešťastnej kauze nemienim vyjadrovať,“ dodáva úspešný producent.

Tituly Majka Spirita si môžete kúpiť na spinaker.sk

 

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*