Katy Perry vydáva nový album “Smile”.

Katy Perry vydáva nový album “Smile”.
28. augusta 2020 spinaker

Katy Perry vydáva nový album “Smile”.

  • Pop/Rock
  • Zahraničie

Katy Perry je novopečenou mamičkou a vydáva dosku SMILE. Album s radostným tónom a cirkusovou témou oficiálneho videa k rovnomennej titulnej skladbe. Vydanie tohto albumu bude pre speváčku iste spojené s narodením prvej dcéry Daisy Dove Bloom, ktorú má so svojím snúbencom – známym hercom, Orlandom Bloomom.

Piesne prekypujúce húževnatosťou a vďačnosťou sa zrodili z Katynej osobnej cesty temnými časmi, ako sama vysvetlila v jednom z rozhovorov. K albumu SMILE nájdu fanúšikovia exkluzívne vinylové edície, ktoré ponúkajú reťazce Walmart a Target. Hlavný vinyl je priesvitný kobaltovo modrý a obsahuje skladbu High On Your Supply, čo je bonusová skladba exkluzívne pre Target, plus hlasové oznámenie od Katy. Walmartský vinyl je úchvatne rubínovo červený. CD edícia s lentikulárnym obalom a obrazovým diskom sú k dispozícii exkluzívne v obchode speváčky.

V úvode k vydaniu Smile, Katy sa podelila o niekoľko piesní z albumu, vrátane titulnej skladby Smile a Daisies, k čomu videoklip na YouTube videlo už vyše 22 miliónov ľudí. Katy Perry je mimoriadnou speváčkou, ktorá sa dnes pýši viac než 40 miliardami streamov, čím je na 38. priečke v celosvetovej počúvanosti. Na Spotify má cez 36 miliónov poslucháčov mesačne a za svoju jedenásťročnú kariéru predala vyše 40 miliónov albumov. Medzi jej najväčšie hity patrí nedávna Daisies, Never Really Over, Swish Swish, Firework, Last Friday Night, Dark Horse a mnoho ďalších.

Tituly speváčky nájdete na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*