Karmen Pál-Baláž s novým videoklipom a singlom “Púšťam ťa”.

Karmen Pál-Baláž s novým videoklipom a singlom “Púšťam ťa”.
17. októbra 2019 spinaker

Karmen Pál-Baláž s novým videoklipom a singlom “Púšťam ťa”.

  • Pop/Rock
  • Domáce

Talentovaná rodáčka z Rožňavy Karmen Pál-Baláž prichádza s novou skladbou ako predzvesť k novému albumu. Jej skladba Púšťam ťa je tu presne 10 dní pred jej novým albumom.

Karmen Pál-Baláž, ktorá má za sebou podarený debut so skladbou Anjel a Nádej prichádza s novou skladbou Púšťam ťa. Tá je znamením toho, že už o pár dní ( 25.10.) vychádza Karmen aj jej prvý album „ Kúzlo“.

„Dnes púšťam ťa, no tak si leť, len prosím, nepozeraj späť.“ tak sa spieva v skladbe Púšťam ťa. Text napísala Andriana Pusztová. Hudbu pre Karmen zložil Adam Ďurica, ktorý sa  zhostil aj úlohy producenta.

Singel vychádza zároveň aj s novým videoklipom, v ktorom sa Karmen predstaví v úplne  novej podobe. Námet videoklipu vychádza z pocitu oslobodenia, ale najskôr sme museli dosiahnuť pocit „zviazania“ – hovorí o videoklipe jeho režisér a scenárista Ondřej Kudyn.

V druhej polovici prichádza pocit slobody, a stáva sa z neho tak trocha road movie. „Bol to pre mňa malý šok, auto bez posilňovača riadenia, trocha mi trvalo kým som si zvykla, ale potom to už bolo bez problémov“ spomína na natáčanie Karmen. „A keď už som si na to zvykla, mali sme hotovo. No a na druhý deň som cítila, že mám v rukách svalovicu“.

“Zo skladby aj videoklipu mám veľkú radosť. Rovnako aj z celého nového albumu, ale na ten si budú fanúšikovia musieť ešte chvíľočku počkať. Radosť je o to väčšia, že v deň jeho vydania už budem súčasťou Adamovho akustického turné, a uvidím tak bezprostredné reakcie na nové skladby. Už asi naozaj niet cesty späť“  uzatvára so smiechom Karmen.

Karmen Pál-Baláž vystúpi ako hosť na jesennej časti turné Adama Ďuricu – Akustické koncerty: 25.10 Senica, 26.10 Žiar nad Hronom, 27.10 Košice, 28.10 Poprad, 29.10 Rožňava,30.10. Vranov nad Topľou, 6 a 7.11 Bratislava.

Karmen Pál-Baláž sa odvážne pustila do novej úlohy a videoklip môžete pozrieť tu:

Album si môžete kúpiť na www.spinaker.sk

Recenzie

Napísať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*